Gazete Vatan Logo

Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine kayıpları, sırları ortaya çıkarmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan programda Selin Öztürk hakkındaki sır perdesi aralandı. Peki, Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?

Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?

Selin Öztürk’ün kayboluşunun nedeni merak ediliyor. Yeni tanık olan arkadaşı Merve Uzun, canlı yayında yaptığı açıklamalarda Selin’in son görüldüğü gün Tolga isimli bir şahsın kendisini almaya geldiğini ve Selin’in de araçta olduğunu belirtti.

Selin Öztürk bulundu mu?

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde "Babama gidiyorum duş alıp geleceğim." diyerek evden çıkan Öztürk'e halen daha ulaşılamadı. Annesi Yeliz Karalar kızından bir haber almayı umut ediyor.

Anne Yeliz Karalar başta babası ve ağabeyinden şüphelenmişti, Selin'in ağabeyi Furkan ise annesinin evde başka bir erkekle olduğunu iddia etmişti.

Furkan, annesinin evlilik dışı bir ilişki yaşadığını ve evdeki eşyalarını sattığını, annesi ve Selin'in yasaklı madde kullandığını da iddia etti. Bugün ortaya çıkan detaylar ise herkesi endişelendirdi.

Selin’in banka kartı yüzünden yaşanan bir gerginlikten bahseden Merve Hanım, Selin’in kaybolmasının ardından Tolga’nın oldukça kayıtsız bir tavır sergilediğini de iddia etti. Bu durum, Selin’in borçları yüzünden bir tehlike altında olabileceği şüphesini güçlendirdi.

Haberin Devamı

Bir diğer izleyici ise, Selin’in balkonda otururken ‘sizin yüzünüzden beni öldürecekler’ şeklinde feryat ettiğini duyduğunu ifade etti. Bu, Selin’in hayatından endişe duyduğu ve belki de borçları yüzünden öldürüldüğü ihtimalini akıllara getirdi.