Gazete Vatan Logo

Evlendiği genç, evli ve 5 çocuklu çıktı!

Genç teknisyen H.T. 6.5 aylık hamileyken eşinin 10 yıllık evli olduğunu öğrenince şoke oldu! H.T soluğu savcılıkta alırken olayı araştıran polis film gibi bir sahte evlilik senaryosuyla karşılaştı.

ADANA’da ortaya çıkan ilginç olay şöyle gelişi: İddiaya göre, tıbbi malzemeleri pazarlayan Ahmet Çiftçi, iş için gittiği eczanede teknisyen olarak çalışan 24 yaşındaki H.T.’ye gönlünü kaptırdı. Çiftçi, genç kıza kendini İsmail Taş olarak tanıtıp arkadaşlık kurdu. 4 ay süren arkadaşlığının ardından genç kıza evlenme teklifinde bulundu. Genç kızın teklifi kabul etmesi üzerine Çiftçi, iki tanıdığını anne ve babası olarak gönderip H.T.’yi ailesinden istedi. Ailenin de onayı üzerine, Çiftçi ilaç alma bahanesiyle arkadaşı İsmail Taş’tan aldığı nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırıp, işlemlerini yaptırdıktan sonra, genç kızla 15 Ocak 2014’de resmi nikah kıydırıp düğün yaptı. Çift, Bahçeşehir Mahallesi’nde kiraladıkları evde yaşamaya başladı. Ardından da H.T. hamile kaldı.

‘Karım hamile değil ki’

Genç kadın daha sonra düzenli olarak semtteki Aile Sağlık Merkezi’ne gitmeye başladı. Bu arada geçtiğimiz günlerde nikahsız evli ve 2 çocuk babası olan gerçek İsmail Taş (22) Aile Sağlığı Merkezi’nden gelen telefonla şaşkına döndü. Telefondaki sağlık görevlisi “Eşinizin hamileliği nasıl gidiyor” diye sordu. İsmail Taş, “Eşim hamile değil” diye yanıtladı. Görevli “Nasıl olur siz teknisyen H.T’nin eşi değil misiniz” diyerek tekrar sordu. Bunun üzerine olayı araştıran gerçek İsmail Taş, H.T’yi buldu ve “Evlendiğiniz kişinin gerçek adı Ahmet Çiftçi.. Ona nüfus cüzdanımı vermiştim. Üzerine kendi fotoğrafını yapıştırıp sizinle evlenmiş” dedi.

Haberin Devamı

Her şeyi itiraf etti

Bunun üzerine H.T. eve gelen eşine neler olduğunu sordu. Ahmet Çiftçi her şeyi itiraf etti ve “Neden beni kandırdın, neden beni aldattın?” diye ağlayan genç kadına, “Eczaneye gelip gittiğimde seni görünce çok beğendim. Aşık oldum, genç yaşta istemediğim bir evlilik yapmak zorunda kaldığım için bu yüzden gerçek kimliğim yerine arkadaşımın ismini kullandım. Seni kaybetmemek için bu yola başvurmak zorunda kaldım” dedi. Çiftçi, kendisini terk etmek isteyen H.T.’ye şiddet uygulayıp, ayrılması halinde hem onu, hem de ailesini öldüreceği tehdidinde bulundu. Ancak H.T tehdide boyun eğmedi ve avukat Ferhat Pamuk’a vekalet verip, Ahmet Çiftçi, hakkında 19 Ağustos’ta Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

‘Bana aşık değil paragözün biri’

Erkek bebek bekleyen H.T. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Eniştesinin işyerinde tıbbi malzeme pazarlayan bu kişi kendini bana İsmail Taş olarak tanıtıp arkadaşlık kurdu. 4 ay flört ettik, evli ve çocukları olduğunu hiç söylemedi. Yaklaşık 8 aylık evliliğim süresince iş seyahatleri dışında hep birlikteydik. Çok paracı biriydi, çalıştığı eniştesinin iş yerinden de paraları alıp yemiş, eniştesine de çok borcu vardı. Bu olay ortaya çıkmadan önce babamdan 20 bin lira istedi. Babam da parayı verecekken olay ortaya çıktı” dedi. Ahmet Çiftçi’nin H.T’ye haftada 1 gün şehir dışında çalıştığını, gerçek eşine de haftada 6 gün şehir dışında çalıştığını söylediği öğrenildi.

“Git oğlumdan şikayetçi ol”

H.T. eşiyle ilgili gerçekleri öğrenmek için Ahmet Çiftçi’nin Şanlıurfa’nın Harran İlçesi’nde yaşayan gerçek ailesini bulup, başından geçenleri anlattı. Ancak Çiftçi’nin adı açıklanmayan babası, “Kızım benim oğlum evli ve 5 çocuğu var. Birçok kadın evime gelip, oğlumun benzer iddialarla kendilerini kandırdığını söyleyip şikayet etti. Benim oğlumun seninle yaptığı evlilikten haberim yok. Git şikayet et” diye yol gösterdi. Bu gelişme üzerine H.T., ailesinin evine dönüp başından geçenleri anlattı. Genç kadın ailesinden aldığı destekle mahkemeye başvurdu.

Haberin Devamı