Gazete Vatan Logo

Cumhuriyet aşkına! D-Smart Go'dan 29 Ekim'e özel kampanya!

Bağımsızlık yolunda yedi düvele karşı verilen mücadele, bundan tam 101 yıl önce Cumhuriyet ile taçlandı. Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart, kurtuluş savaşının kahramanları anısına yeni bir kampanya başlattı. 20-31 Ekim arasında D-Smart GO’ya gelen yeni kullanıcılar yüzde 29 indirim kazanacak. Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan kategoriyle de bayram coşkusunu sonuna kadar yaşayacak.

Cumhuriyet aşkına! D-Smart Go'dan 29 Ekim'e özel kampanya!

HEYECANA HERKES ORTAK OLSUN

D-Smart, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümünün heyecanına herkesi ortak ediyor. Yeni kullanıcılar, 29 Ekim için hazırlanan özel bir kampanya ile efsane dizi-filmleri, belgeselleri, çizgi filmleri ve heyecan verici spor müsabakalarını takip edebilecek.

NELER VAR NELER

“The Menu”, “Free Guy”, “The Banshees of Inisherin”, “La La Land” gibi yabancı filmler, “A Discovery of Witches”, “Taken, Grey’s Anatomy” gibi efsane diziler, “Cocomelon”, “Kukuli”, “Ice Age” gibi çocuk içerikleri 7’den 70’e herkese keyifli dakikalar yaşatacak. “Maide’nin Altın Günü”, “Ölümlü Dünya 1”, “Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı” ve “Can Feda” gibi yerli filmlerle sınırsız eğlenceye kapı aralayacak.

100 YIL ÖNCEYE GÖTÜRECEK

D-Smart GO, 29 Ekim için birbirinden özel yapımların yer aldığı “Cumhuriyet Sen Çok Yaşa” isminde bir kategori açtı. Bu kategoride; “Cumhuriyet Kadınları”, “Beni Hatırlayınız”, “Taş Mektep”, “Vatanım Sensin”, “Son Umut”, “Anafartalar Mustafa Kemal Yolu”, “Zafer Anıtı” ve “120” gibi izleyenleri 100 yıl öncesine götürecek yapımlar yer alacak.

Haberin Devamı

MİLLİ MÜCADELE RUHU

Ayrıca, milli mücadele ruhunu yaşatan “Mustafa Kemal’in Sofya Yılları”, “Sarıkamış Çocukları”, “Veda”, “Çanakkale 1915”, “Çanakkale Zafere Selam Belgeseli”, “Çanakkale Yolun Sonu” ve “Zaferi Yaşatan Şarkılar” da izleyicilerle buluşacak.

YÜZDE 29 İNDİRİM

D-Smart ailesine katılmak isteyenler, web sitesinde promosyon kodu olarak “CUHMURİYET” yazarak 20-31 Ekim arası D-Smart GO mega paket aboneliğinde geçerli yüzde 29 indirimden faydalanabilecek.

30 GÜN SAKLAMA ÖZELLİĞİ

D-Smart GO’da “TV İzle” seçeneği ile yayın akışına bağlı kalmadan paket dâhilindeki tüm TV kanalları 72 saate kadar geri alınabiliyor. Ayrıca, “Bulut Kayıt” özelliği ile TV kanallarındaki seçili programlar 30 gün saklanabiliyor.