Gazete Vatan Logo
YaşamBarbie sanıklarına ceza yağdı

Barbie sanıklarına ceza yağdı

Ünlü mankenlerin de gözaltına alındığı Barbie Operasyonu’nda, sanıklara 11 ile 26 yıl hapis cezası

BBG yarışmacıları S.U. H.Y. ve şarkıcı F. U. ve manken P. G. gibi ünlülerin de gözaltına alındığı fuhuş operasyonunda 4 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı. Mahkeme sanık Dinçer Dinçsoy’u, mağdurlar Ö.E. P.G, D. A. R.B., A. K., E.Ö., S. H., A. P. B.E. Ö. B.G. K, H. Y.F. U. M. B., B. Ö. ve G. Ö.ı fuhuşa teşvik ve aracılık ettiği gerekçesiyle her bir mağdur yönünden toplam 26 yıl 8 ay hapis ve 192 bin YTL adli para cezasına çarptırdı.

Sanık Bülent Tetik’i, mağdurlar D.A. A. P. E.A., B. A., A. T., Ö. E. ve N.K. fuhuşa teşvik ve aracılık etmekten 11 yıl 8 ay hapis ve 84 bin YTL hapis cezasına mahkûm etti.

Sanık Suat Yıldız’ı da mağdurlar A.K., E.Ö., H. Y., B. E., Ö.B., G. K., H. Y. M. B. B. Ö. N. D. S.U. ve G. Ö. fuhuş teşvik ve aracılıktan toplam 20 yıl hapis ve 144 bin YTL adli para cezasına çarptırdı. Tutuksuz olarak yargılanan 4 sanıktan Dinçer Dinçsoy, Suat Yıldız ve Bülent Tetik, yaklaşık 2 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Haberin Devamı