Gazete Vatan Logo

'Sizi görünce Karaoğlan'ı hatırladım'

Fırat'la canlı yayında tartışan CHP'li Kılıçdaroğlu'na mail yağıyor

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile Meclis'te gerçekleşen "düello" sonrası mail yağmuruna tutuldu. Kılıçdaroğlu'nun kişisel internet sitesi www.kemalkilicdaroglu.com adresine binlerce tebrik maili geldi.

Kılıçdaroğlu'na en fazla destek maili hemşerileri Tunceli'lerden geldi. Bazı maillerde Kılıçdaroğlu, eski başbakan Bülent Ecevit'e benzetilirken, CHP'nin başına geçmesi için de temenni ve talepler geldi. Kılıçdaroğlu'na gönderilen bazı dikkat çekici miller şöyle:

UMUT
sayın kılıcdaroğluöncelikle perşembe gunu yapmış olduğun basın toplantısında gostermıs olduğunuz basarıdan dolayı sızı tebrık ediyorum ve bır kez daha derimli olusumdan gurur duydum.MİR gıbı ınsanların pıslıklerını cıkartamaya devam edınız.sizin herzaman destekcınız olacağız.BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM.

Yücel Şamdan
Bugünkü Vatan ve Akşam gazeteleri "aksaçlı" ile tartışmanızı güzel yorumlamış.
Ben de naçizane sizi haklı buldum. Açık aramadığınızdan olsa gerek, açıklara yüklenmediniz.

özgü
sizin kadar dürüst kişilikli halkın içinden seviyeli bir siyasetcinin bizim partimizde olması mutluluk verici ben sizi rahmetli KARAOĞLAN ımıza benzetiyorum bu yolda böyle yürümeniz dileğiyle herzaman arkanızdayız...

Emrah Tunca
Bir CHP'li olarak bilhassa son dönemde sayın Kılıçdaroğlu'nun son derece kaliteli ve engin mizacına sonsuz güven duymaktayım. Atatürk ilkelerini, İkinci cumhuriyetçilik adı altında yeni yetme safsatalara kurban vermeyi göze alamayacak kadar kendinden emin ve engin yürekli Atatürkçü gençlik önünde, din sömürüsüyle kazandıkları iktidarın rehavetine sığınanlar, günü geldiğinde dokunulmazlık zırhını çıkarıp yargı önünde ve yakın tarih nezdinde utana sıkıla hesap vermeye de mecbur kalacaklardır..

çağdaş şimşek
sayın kılıçdaroglu
ben bir chpli ve tuncelili olarak sizinle gurur duyuyorum bu akp sizin ve sizin gibiler sayesinde çöküp öyüce divanda hesap verecektir..

melih
Sayın Kılıçdaroğlu
Yurdumun iyi kalpli cahil insanlarını Allah ile aldatanlara karşı verdiğiniz mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.
Not: Ertuğrul Günay bey menfaatleri uğruna düştüğü konumu görünce sizin gibi milletvekillerine dua ediyoruz.
iyi ki varsınız.
Cumhuriyetin bekçileri.....

Burak
Kemal bey, size teşekkür ediyorum bu çalışmalarınız için bir vatandaş olarak... sizi CHP'nin kendi içinde de demokratlaşması için ön sıralarda görmek istiyoruz... artık iktidar olmak istiyoruz!.. fazlasıyla muhalefet olduk!..

Ersin GÜLPINAR
Sayın vekilim...
Ben Türküm deyen herkesin sizin konuşmalarınızı vede söylemlerinizi gayri ciddi bir şekilde dinlediklerine eminim. İnsanların gözlerini kör eden bu siyasi yaklaşım vede dini istismar eden bu insanların ne kadar dinci vede insanları yozlaştırmak ve beleşe alıştırmak için kurmuş oldukları bu tip derneklerin foyaları ortaya çıktıkça emin olun havalara uçmaktayım. İnsanları kendilerine muhtaç bırakmak için uğraşan vede bu amaç doğrultusunda yardım yaptıklarını söyleyipte insanları hazıra alıştıran çalışmadan üretmeden para kazanıp karınlarını doyuran bu siyasi iktidara sizler gibi özü sözü doğru insanların çıkıpta ders vermelerini izlemek herhalde her TÜRK gibi takdir edersiniz benim içinde onur verici hareketlerdendir. Başarılarınızın devamını dilerim Saygılarımla...

Ugur Akbay
Sayin Kilicdaroglu yapmis oldugunuz basin toplantisini saniyesine kadar izledim ve ne kadar memnun kaldigimi size anlatamam inaninki cok mutlu oldum ben sahsen bir parti taraftari degilim ama gercegi söylemek gerekirse Güzel Türkiyemizin durumu iyi degil hele hele böyle bir baskakanimiz varsa ben Almanya da yasayan bir Türk vatandasiyim burada saglik memuru olarak calisiyorum aslinda size yazmam gerekiyormu yoksa gerekmiyormu bilmiyorum ama bundan 2-3 sene önce bende burdaki Almanyadaki Deniz fenerini ziyaret etmistim bizzat Firdevsi beyle görüsmüstüm kendim aslinda benim amacim yardim konusunda idi eger ben kendisinin böyle bir sey yapacagini bilseydim hic gitmezdim yanina ama insanoglu iste dis görünüsü gibi degil neyse ben sizden birtek sey istiyorum tek ricam bu konularin üzerine gidin arkasi gelecektir ben buna inaniyorum size Almanyadan kucak dolusu saygilar gönderiyorum

Zuhal Parlar
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu
Sizi ve size yardım eden arkadaşlarınızı yürekli, dürüst, ayakları yere basan, bu ülkenin gerçek evlatlarını şahsınızda tüm kalbimizle kutlarız.
Tam da bu ülkede kendisini satmamış bir insan kalmadı mı? diye düşünürken sizin demeçlerinizi takip etmeye başladık. 25/09/08 deki canlı yayın boyunca, sürekli sizin için dua ettik. ( Allah sabır, güç kuvvet ve zihin açıklığı versin diye )
Dileğimiz odur ki sizin gibi vatansever insanlarımız kendilerini saklamayıp bir bir ortaya çıksın. Kenetlenelim ve " Bir Türk Dünya'ya bedeldir " sözünü kanıtlayalım.
Umarız yanlızca ceplerini doldurmak için bu kirli oyunlara, onurumuzu ayaklar altına alıp oynayan insanların tümü ahiretten önce T.C. Mahkemelerinde ve Türk Milleti önünde hesap verirler.
Eşim, ben ve çocuklarımız her zaman sizlerin arkasındayız.
Adınızı " Kemal " koyan kişi de nur olsun.
Saygılarımızla...
Zuhal Parlar

Haberin Devamı