Promosyon müjdesi! Her çalışan alacak, maaş hesaplarına 75.600 TL yatırılacak

Binlerce kişi bekliyordu. İmzalar atıldı. Promosyon ödemesi yapılacak. Tüm çalışanların maaş hesabına 75 bin 600 TL yatırılacak. Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, "Bölgemizin en yüksek promosyon rakamı." diyerek promosyon ödemesinin detaylarını paylaştı.
Banka promosyonları daha çok emekli aylıkları ile gündeme gelse de hem kamu hem de özel sektör çalışanları kurumlarının maaş bankası ile anlaşma sağlaması durumunda promosyon imkanından yararlanabiliyor.
Belediye çalışanları da yüksek promosyon imkanından yararlanıyor. Son olarak Kozan Belediyesi çalışanları için promosyon anlaşması imzalandı. Tüm çalışanlar 75.600 TL'lik promosyon imkanından yararlanacak.
'EN YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMESİ'
Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı promosyon müjdesini çalışanlara duyurdu. Atlı, "Halk Bankası Kozan Şube Müdürü Sayın Ekrem Akış ile birlikte, belediye personelimizin maaş promosyon anlaşmasını imzaladık. 3 yıllık bu anlaşma, kişi başı 75.600 TL ile bölgemizin en yüksek promosyon rakamı olarak belirlendi. Bu önemli anlaşmanın belediye personelimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
'BÜTÜN İMKANLARI ZORLADIK'
Öte yandan Adana'da Yüreğir Belediyesi de rekor promosyon ödemeleri ile gündeme gelmişti. Belediye Başkanı Ali Demirçalı yaptığı açıklamada, “Bütün imkanları zorladık, Türkiye genelinde en yüksek maaş promosyonu olarak özel bir banka ile 47 bin 700 TL için anlaşma sağladık." ifadelerini kullandı.
Feke Belediyesi ise Ağustos ayında promosyon anlaşmasını duyurmuştu. Belediye çalışanlarına yapılan 3 yıllık anlaşma ile 15 bin TL ödenmişti.