Gazete Vatan Logo

Hanifi Keleş, eski dönem kostümleriyle Adana’nın kültürel mirasını yaşatıyor

Adana'nın tarihi havasını yaşatan Hanifi Keleş, eski dönem kıyafetleriyle dikkat çekiyor. Küçük yaşlardan itibaren geleneksel giyimiyle tanınan Keleş, 'Bir Zamanlar Çukurova' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi dizilerdeki rolleriyle tanınıyor.

Hanifi Keleş, eski dönem kostümleriyle Adana’nın kültürel mirasını yaşatıyor

Adana’da tarih kokan bir atmosfer yaratmaya devam eden Hanifi Keleş, eski dönem kostümleriyle vatandaşların dikkatini çekiyor. Küçük yaşlarından itibaren giyimiyle tanınan Keleş, Adana’daki birçok dizi ve filmde rol alarak geniş bir kitle tarafından tanınıyor. 'Bir Zamanlar Çukurova' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi projelerdeki performansıyla adından söz ettiren Keleş, Adana’nın tarihi ve kültürel dokusunu yaşatmak adına katkı sunuyor.

 

“ELİMDEN GELDİĞİNCE ADANA’YI YANSITMAYI ÇALIŞIYORUM”

Hanifi Keleş, 10 Yaşımdan beri bu şekilde giyiniyorum. Dizilerde oynuyorum. Adana’da ‘Bir Zamanlar Çukurova, Hanımın Çiftliği’ gibi dizilerde rol aldım. Adana beni eski dizi ve filmlerde oynadığım için tanır. Ayhan Maraşlı var fotoğrafçı o beni keşfetti. Normalde katalog çekimlerimiz oluyor. Elimden geldiğince Adana’yı yansıtmayı çalışıyorum. Beni gören vatandaşlar gelip fotoğraf çekiliyorlar. Adana’da beni tanıyan vatandaşlar görünce merak ediyorlar. Pazar günü Ulu Camideki yer baya kalabalık oluyor.