Gazete Vatan Logo

Adana'nın altın portakal çikolatası Dubai çikolatası ile yarışıyor

Adana’da son zamanlarda çok konuşulan ve oldukça beğeni kazanan ‘Altın Portakal Çikolatası’, deneyenlerden tam not alıyor.

Adana'nın altın portakal çikolatası Dubai çikolatası ile yarışıyor

Adana’da son zamanlarda çok konuşulan ve oldukça beğeni kazanan ‘Altın Portakal Çikolatası’, son zamanlarda popüler olan Dubai çikolatası’ ile yarışıyor.

Adananın altın portakal çikolatası Dubai çikolatası ile yarışıyor

Kenan Evren Bulvarı’nda bulunan, işletmeciliğini ve imalat şefliğini Nurdan Küpeli’nin üstlendiği Nunis Cakes & Chocolate Kafe, müşterilerine farklı lezzetler sunuyor. Son dönemlerde oldukça popüler olan ‘Altın Portakal Çikolatası ile Dubai Çikolatasını, birbirinden leziz çikolata ve pasta çeşitlerini Adanalıların beğenisine sunan Nurdan Küpeli, "Çocukluğumdan beri çikolata, tatlı, pasta ürünlerine karşı ilgim var. 3 yaşından itibaren pasta yapıyorum. Üniversite yıllarımdan itibaren bu alanda kendimi geliştirdim, eğitim aldım ve usta oldum. Nunis Kafe’nin hem işletmecisi, hem de ustasıyım" diye konuştu.

"ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM"

Adanalıların artık farklı tatlar tatmak istediğini ifade eden Nurdan Küpeli, "Biz, alışıla gelmiş lezzetlerin dışına çıktık ve Nunis Kafeyi açtık. Hem matematik öğretmeniyim, hem Nunis Kafenin sahibiyim, hem de müşterilerimizin beğenisine sunmuş olduğum tüm ürünlerin imalatını yapıyorum. Bu benim çocukluk hayalimdi ve ben çocukluk hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BİRİNCİ SINIF MALZEME KULLANIYORUZ"

Nunis Kafe’nin değişik bir konseptti olduğunu ve satışa sunulan ürünlerin son derece uygun fiyata satıldığını belirten Nurdan Küpeli, "Biz öncelikle ürünlerimizde kaliteyi ön plana çıkarıyoruz. Çünkü Adanalı her şeyin en iyisine ve en kalitelisine layık. Çikolatadan pastaya tüm ürünlerimizde birinci sınıf malzeme kullanıyoruz. Ürünlerimizi merak edip tatmak isteyen müşterilerimiz, tekrar aynı üründen veya değişik üründen almaya geliyor. Kaliteden asla taviz vermeyiz. Müşteri memnuniyeti kırmızı çizgimizdir. Bu bizim için son derece önemli" dedi.

"YETER Kİ İSTEYİN, TÜRKİYE’NİN HER ŞEHRİNE SİPARİŞ GÖNDERİYORUZ"

Adana’da Altın Portakal Çikolatasının çok sevildiğini ve çok tutulduğunu ifade eden Nurdan Küpeli, "Tabi ki sadece Altın Portakal Çikolatası veya Dubai Çikolatası satmıyoruz. Bunun yanında cheesecakler, ıslak kekler, hediyelik çikolatalar, tartlar ve pastalarımız da mevcut. Talep çok yoğun ve siparişlerimizi yetiştirmek için sabahın erken saatlerinde iş yerimizi açıyoruz. Her gün hatta her saat başı taze ürünler çıkarıyoruz. Sadece Adanalıların değil, neredeyse her ilimizden siparişler alıyoruz. Biz sizler için varız. Yeter ki isteyin, Türkiye’nin her şehrine sipariş gönderiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı