Gazete Vatan Logo

Adana'da mezarlıkta 3 kadın öldürüldü! Katliamın nedeni ortaya çıktı

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesindeki mezarlıkta tabancayla vurulan anne ve iki kızı yaşamını yitirdi. Katil zanlısı, intihar eden oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu gelinini, gelinin kardeşini ve annesini mezarlıkta silahla öldürdü.

Adana'da mezarlıkta 3 kadın öldürüldü! Katliamın nedeni ortaya çıktı

Alınan bilgiye göre, Güldane Gerçek (20), 24 Ağustos'ta intihar eden daha önce birlikte yaşadığı Muzaffer E'nin Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Bu sırada Muzaffer E'nin babası Şemsettin E. (44), intihar eden oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu Gerçek ile yanındaki ablası Gaye (22) ve annesi Şenay Gerçek'e (44) tabancayla ateş açtı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, kurşunların isabet ettiği anne ve kızlarının hayatını kaybettiğini belirledi. Mezarlıkta inceleme yapan polis, motosikletle kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

“KARISIYLA BARIŞMAYINCA KENDİSİNİ ASTI”

İddiaya göre Muzaffer E., araları kötü olan karısı Güldane ile barışmak istedi. Kayınvalidesi Şenay'ın yanına giderek eşi ile barıştırmasını isteyen Muzaffer E., olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine şahıs, Sarıçam ilçesine bağlı Menekşe Mahallesi'nde bir ağaca kendisini asarak yaşamına son verdi. Muzaffer E.'nin babası Ş.E.'nin ise bu olaydan Güldane ve ailesini sorumlu tuttuğu öne sürüldü.

Haberin Devamı