Gazete Vatan Logo

Adana çorba gönüllüleri bir çorba ile yürekleri ısıtıyor!

Adana Çorba Gönüllüleri, her Salı maddi destek beklemeden Adana'nın ihtiyaç sahibi vatandaşlarına destek oluyor.

Adana çorba gönüllüleri bir çorba ile yürekleri ısıtıyor!

Ekip, evsiz vatandaşlara çorba dağıtımı, kırtasiye ve kıyafet desteği için bir araya geliyor. Adana'da iyilik, gönülden bir irade ile paylaştıkça çoğalıyor. Adana Çorba Gönüllüleri ekibi, her Salı akşamı saat 19.00'da, Adana’da evsiz vatandaşlara çorba dağıtımı, kırtasiye ve kıyafet desteği için bir araya geliyor. Gönüllülük esasıyla çalışan ekip, yaz kış demeden ihtiyaç sahibi vatandaşların yüreğini ısıtıyor.

ADANA ÇORBA GÖNÜLLÜLERİ HER SALI DAĞITIMDA MADDİ DESTEK KABUL ETMİYORLAR

Adana Çorba Gönüllüleri, "Siz yoksanız bir kişi eksiğiz," mottosuyla 2017 yılından beri her hafta Salı günü ihtiyaç sahibi evsiz vatandaşlara, sokakta çalışanlara ve çocuklara çorba dağıtıyor. Gönüllü ekip, hiçbir maddi destek beklemeden her hafta dağıtım gerçekleştiriyor.

Her haftanın ihtiyaç listesi ekip tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Malzeme desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlar, sosyal medyada yer alan ihtiyaç listesi sayesinde ekibe bağış sağlıyor. Adana Çorba Gönüllüleri ekibi oluşturdukları çalışma düzeniyle de dikkat çekiyor. Bazı gönüllüler yemek yapımına yardımcı olurken, bazı gönüllüler ise hazırlanan yemeklerin dağıtımını gerçekleştiriyor. Her Salı saat 16.30'da başlayan yemek yapım aşaması, 19.00'da dağıtıma çıkılarak devam ediyor.

Haberin Devamı

Ekip, sıcak bir sohbet ve kocaman bir gülümseme sunan herkese kapısını açıyor.