Gazete Vatan Logo
Şampiy10Yaz Olimpiyatları'nda artistik jimnastik! Artistik cimnastik 2024 olimpiyatları programı ne zaman, saat kaçta? Olimpiyat artistik jimnastik Türkiye yarışmacıları kim?

Yaz Olimpiyatları'nda artistik jimnastik! Artistik cimnastik 2024 olimpiyatları programı ne zaman, saat kaçta? Olimpiyat artistik jimnastik Türkiye yarışmacıları kim?

2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı dallarda müsabakaların olduğu olimpiyatta artistik jimnastik alanındaki program merak ediliyor. Peki, Yaz Olimpiyatları’nda artistik jimnastik maçları neler olacak, ne zaman ve saat kaçta?

Yaz Olimpiyatları'nda artistik jimnastik! Artistik cimnastik 2024 olimpiyatları programı ne zaman, saat kaçta? Olimpiyat artistik jimnastik Türkiye yarışmacıları kim?

Yaz Olimpiyat Oyunları’nda artistik jimnastik programı merak ediliyor. Türk sporcular artistik jimlatiste de hünerlerini sergileyecek. Artistik cimnastik 2024 olimpiyatları programı ne zaman, saat kaçta? Olimpiyat artistik jimnastik Türkiye yarışmacıları kim?

YAZ OLİMPİYATLARI'NDA ARTİSTİK JİMNASTİK SAATİ

Bercy Arena'da gerçekleştirilecek elemelerde milli sporcular Adem Asil, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Emre Dodanlı, (TSİ) 21.00'de serilerini sunacak. Karşılaşmaların yayınları TRT SPOR YILDIZ ve TRT SPOR ekranlarında olacak.

YAZ OLİMPİYATLARINDA ARTİSTİK JİMNASTİK MAÇ PROGRAMI 29 – 30 TEMMUZ

Erkekler takım oyunu final müsabakası

İsviçre: N. Seifert, F. Langenegger, L. Giubellini, M. Giubellini, T. Serhani

Kanada: W. Emard, S. Zakutney, R. Cournoyer, Z. Clay, F. Dolci

İtalya: L.M. Casali, M. Macchiati, Y. Abbadini, N. Bartolini, C. Macchini

Kadınlar finali 30 Temmuz’da gerçekleşecek.

Öte yandan olimpiyatlarla ilgili tüm bilgiler Team Türkiye sosyal medya hesaplarında ve "olimpics.com" internet adresinde yer alacak. 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları buradan takip edilebilecek.

Haberin Devamı