Gazete Vatan Logo
FutbolWenger'den Vela'ya övgü

Wenger'den Vela'ya övgü

Arsenal Menajeri, Meksikalı oyuncunun çok yönlü bir oyuncu olduğunu söyledi.

Arsenal menajeri Arsene Wenger, dün akşam Lig Kupası'nda West Bromwich karşısında iyi bir performans sergileyen Meksikalı golcü Carlos Vela'ya övgüler yağdırdı.

2-0 galip geldikleri maçta takımının bir golüne de imzasını atan 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon ilk kez Arsenal formasıyla görev yaptı.

Dünkü maça yaş ortalaması 20 olan bir kadroyla çıkan Wenger, Vela ile ilgili olarak, "Topu ayağına aldığı anda farkını hemen ortaya koyuyor. Çünkü çok hızlı ve tehlikeli bir oyuncu. Maç boyunca da oldukça iyi bir performans sergiledi. Ama tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum. Robin van Persie, Nicklas Bendtner, Eduardo gibi oyuncuların yanında görev yapabilmesi için biraz daha çalışması gerekiyor" diye konuştu.

Wenger, "Takım olarak da iyi bir 90 dakika çıkarttık. Sabırlı ve akıllı bir futbol ortaya koyduk. Hatasız bir maç çıkarttık ve bunun da meyvesini aldık" dedi.

Gelecek planlarında Meksikalı oyuncuya şans vermeyi düşündüğünü de ifade eden Fransız teknik adam, "Vela çok yönlü bir futbolcu. Ona kanatlarda da görev verebilirim çünkü Sol açıkta, sağ açıkta ya da ortada görev yapabilen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı