Gazete Vatan Logo
FutbolVe olay adam gidiyor!

Ve olay adam gidiyor!

İngiliz Hull City’nin tekrar rotasını çevirdiği İskoç kaleci için Beşiktaş ile 1.8 milyon sterline el sıkıştığı, oyuncu ile de bu gece ya da yarın anlaşılarak transferin sonlanacağı belirtildi

Ve olay adam gidiyor!

Beşiktaş’ın İskoç kalecisi Allan McGregor’a Ada yolu göründü. Geçtiğimiz hafta İngiltere’ye transfer olacağı söylenen ancak sonrasında bu transfer gerçekleşmeyen deneyimli file bekçisinin bu kez Ada yolunda olduğu ifade edildi. Buna göre bu sezon Premier Lig’e yükselen Hull City ekibi geçtiğimiz hafta askıya aldığı oyuncu için bir kez daha girişimlere başladı.

Yorkshire post gazetesinin haberine göre McGregor için Hull City ekinin ilgisinin sönmesinin nedeni Leicester City takımının kalecisi Kasper Schmeichel idi. Ancak Leicester City kulübü dün yaptığı açıklama ile kalecisini kesinlikle bırakmayacağını duyurdu. Bunun üzerine Hull City’nin rotasını tekrar Beşiktaş’ın İskoç eldivenine çevirdiği ve oyuncuyu kadrosuna katabilmek için girişimlere başladığı belirtildi. Premier Lig ekibinin yöneticilerinin 1.8 milyon sterlin karşılığında siyah beyazlılarla anlaştıkları, şu anda oyuncu ve menajeriyle yapılan görüşmelerin ardından transferin bu gece veya yarın tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.

Haberin Devamı