Gazete Vatan Logo
FutbolValencia kafa karıştırıyor

Valencia kafa karıştırıyor

İspanyol yöneticiden ilginç transfer açıklama!

Valencia kafa karıştırıyor

Mehmet Topal'la prensip anlaşması yapan Fenerbahçe, Mehmet'le birlikte Tino Costa için de Valencia kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Valencia CF'nin etkin isimlerinden, yönetim kurulu üyesi Jordi Bruixola, kulüp olarak Mehmet Topal ve Tino Costa'nın transferleriyle ilgili yorum yapmayacaklarını söyledi; ama takıma gelen ve giden futbolcuların olabileceğini belirtti.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİYLE İLGİLİ YORUM YAPMAYIZ

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Bruixola, "Gelen teklif ve temaslarla futbol departmanımız ilgileniyor. Bu konu futbol departmanımızın konusudur. Ancak şu aşamada Fenerbahçe'yle yapılan temaslar ve Türkiye'den gelen teklifle ilgili yorum yapmayacağız. Var olan durum bu konuda yorum yapmamız ya da konuşmamızı engelliyor. Herhangi bir yorum yapmamız doğru olmaz. Sürece saygı duymak zorundayız" dedi.

ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU

Mehmet Topal'dan övgüyle söz eden Bruixola,"Mehmet Topal gerçekten çok iyi bir insan ve futbolcudur. Bana göre oynadığı bütün maçlarda elinden geleni yaptı. Ancak Mehmet'in Fenerbahçe'ye transfer olasılığıyla ilgili olarak konuşmayacağım" diye konuştu.

HİÇBİR FUTBOLCUMUZU SATIŞ LİSTESİNE KOYMADIK; ANCAK GELENLER OLABİLİR, GİDENLER DE...

Hiç bir futbolcuyu satış listesine koymadıklarını belirten Valencialı yönetici Jordi Bruixola, "Fenerbahçe'den gelen teklifi nasıl değerlendirdiğiniz. Ortak bir noktada buluşulabilinir mi?" şeklindeki soru üzerine ise "Bizim hiçbir futbolcumuz satış listesinde değildir. Burada iyi bir ekibe ve futbolculara sahibiz. Gidenlerler olabilir, gelenler de, bu tekliflere bağlı; ancak biz hiçbir oyuncumuzla ilgili olarak kesin satacağız düşüncesiyle hareket etmeyiz" dedi. (Radyospor)

Haberin Devamı