Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Türkiye Hollanda maçı TRT 1 canlı izle! TRT 1 canlı maç izle - CANLI TRT 1 İZLE

Türkiye Hollanda maçı TRT 1 canlı izle! TRT 1 canlı maç izle - CANLI TRT 1 İZLE

TRT1, EURO 2024 maçlarını canlı yayınlamaya devam ediyor. TRT Tabii uygulaması sayesinde internet olan her yerden erişim sağlanabilen TRT1 canlı yayın linki için araştırmalar devam ediyor. İşte Türkiye Hollanda maçı TRT 1 canlı izle…

Türkiye Hollanda maçı TRT 1 canlı izle! TRT 1 canlı maç izle - CANLI TRT 1 İZLE

Ay-yıldızlı temsilcimiz yarı final için sahaya çıkıyor. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada son 8 takım arasına kalma başarısı gösteren Türkiye, Hollanda ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek.

Hollanda - Türkiye karşılaşmasına Berlin Olimpiyat Stadı ev sahipliği yaparken karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Hollanda - Türkiye mücadelesi 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da başlayacak.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finalde 4 karşılaşma oynanacak. Almanya, İspanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Türkiye, Hollanda, Portekiz’in çeyrek final heyecanı TRT 1 ekranlarında olacak. Benzer şekilde Hollanda - Türkiye karşılaşması hem TRT 1 hem de TRT tabii üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEM BELLİ OLDU

Hollanda ile Türkiye arasındaki karşılaşmada, Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak.

Turpin'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer olacak.

Karşılaşmada Fransız Jerome Brisard ise VAR görevini üstlenecek.

Haberin Devamı

TRT1 İZLE