Gazete Vatan Logo
Şampiy10Trabzonspor, Muhammed Cham'a kavuştu!

Trabzonspor, Muhammed Cham'a kavuştu!

Bordo-mavililerin uzun uğraşlar sonunda Clermont’tan transfer ettiği Muhammed Cham kente geldi. Yıldız futbolcu, “Kendimi 10 numara olarak ifade edebilirim ama hocamın benden ne istediği daha önemli” dedi.

Trabzonspor, Muhammed Cham'a kavuştu!

Trabzonspor, Fransız ekibi Clermont’tan uzun uğraşlar sonunda transfer ettiği Muhammed Cham’a kavuştu. Genç futbolcu önceki gece 02.30’da özel bir uçakla kente geldi. Bordo-mavili taraftarların coşkuyla karşıladığı 23 yaşındaki Avusturyalı oyuncu, Trabzonspor’un başarısı için çok çalışacağını söyledi.

Muhammed Cham, “Çok heyecanlıyım. Bu sürecin uzun sürdüğünü biliyorum ama sonuç olarak buradayım. Kesinlikle uzun sürdü. Ben de Almanya’da bu sürecin bitmesini ve buraya gelmeyi umut ediyordum. Mutlu olduğumu söyleyebilirim. Kendimi 10 numara olarak söyleyebilirim ama önemli olan hocamın ve takımın benden neler istediği. Hangi pozisyon olur ise olsun önemli olan kendinizi verebilmeniz” diye konuştu.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile görüştüğünü de belirten Cham, “Hoca ile görüşmem oldu. Bana Trabzonspor’dan ve gelecekle ilgili planlarından bahsetti. Benimle ilgili düşüncelerini söyledi. Geçmişte neler kazandığının farkındayım. Beni de buraya getiren etkenler ve heyecanlandıran da bunlardı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı