Gazete Vatan Logo
Şampiy10TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?

TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?

Mehmet Büyükekşi aday mı, TFF seçimleri ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yaklaşan seçim süreciyle ilgili aramalar arttı. Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı ve TFF seçim takvimi hakkındaki detaylar merak ediliyor.

TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık seçimi temmuz ayı içerisinde yapılacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olma kararı aldığı belirtildi. Peki, TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?

NTV Spor'un haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu resmen duyurdu. Büyükekşi ile birlikte kesinleşen diğer adaylar ise Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu. Daha önce adaylıklarını açıklayan İsmail Uyanık ve Erdal Alkış ise henüz resmi başvurularını yapmış değiller.

TFF başkanlığına aday gösterilmek için başvuru süresi yarın sona eriyor. Adaylık için en az 5 delegenin desteği gerekiyor. Her kulüp bir delege sayılıyor ve resmi başvuru için 64 imza toplamak yeterli. Kongreye kadar bu imzaların teslim edilmesi gerekiyor.

Mehmet Büyükekşi'nin yeniden adaylığı, TFF'de devam eden projeler ve geleceğe yönelik planlar açısından büyük bir önem taşıyor. Başkanlık seçimi, Türk futbolunun geleceği adına kritik bir dönemeç olacak. Spor kamuoyu, bu süreci yakından takip ediyor ve gelişmeleri merakla bekliyor.

Haberin Devamı

TFF seçimleri ne zaman 2024?

TFF seçimleri 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.