Gazete Vatan Logo
Şampiy10Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr’da formya giyen Talisca hangi takıma gidecek, Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr’da formya giyen Talisca hangi takıma gidecek, Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Al Nassr'da oynayan Anderson Talisca iddiası heyecanlandırdı. Suudi Arabistan basınında çıkan haberde; Talisca'nın yeniden Türkiye'ye dönmek istediği belirtildi. Talisca bu sezon Al Nassr formasıyla 25 maça çıktı. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 25 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.Peki, Talisca Beşiktaş'a gelecek mi?

Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr’da formya giyen Talisca hangi takıma gidecek, Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Suudi basını, Al Nassr forması giyen Brezilyalı yıldızın Süper Lig'e dönmek istediğini aktardı. Türkiye'de Talisca ile ilgilenen kulüplerin Fenerbahçe ve Beşiktaş olduğu vurgulandı. Al Nassr ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu olurken, Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Sorularına yanıt aranıyor. Peki, Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr’da formya giyen Talisca hangi takıma gidecek?

Talisca Beşiktaş'a gelecek mi?

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Shabab, Al Ain, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Anderson Talisca ile ilgilendiği aktarıldı.

Brezilyalı on numaranın yeniden Türkiye'de forma giymek istediği belirtildi.

Al Nassr'ın Anderson Talisca için istediği bonservis bedelini Brezilyalı futbolcuyla ilgilenen kulüplere bildirdiği kaydedildi.

Anderson Talisca'nın Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 30 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Bahia altyapısında yetişen Anderson Talisca daha sonra Benfica, Beşiktaş ve Guangzhou Evergrande forması giydi.

Haberin Devamı

Türkiye'de Talisca ile ilgilenen kulüplerin ise Fenerbahçe ve Beşiktaş olduğu vurgulandı.