Gazete Vatan Logo
Şampiy10Spartak Moskova hangi ligde, Spartak Moskova kadrosunda kimler var?

Spartak Moskova hangi ligde, Spartak Moskova kadrosunda kimler var?

Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer süreci devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu, Derrick Köhn ile birlikte Rusya'ya transfer olabilir.

Spartak Moskova hangi ligde, Spartak Moskova kadrosunda kimler var?

Sarı - kırmızılılarda takım kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu ile İspanya ve Rusya'dan birçok kulübün ilgilendiği iddia edilmişti.

Hürriyet.com'un haberine göre Yıldız futbolcunun menajeri William D'Avila, Rusya basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Spartak Moskova ile transfer için anlaşmaya vardığını açıkladı.

"GALATASARAY ANLAŞTI AMA BİZ..."

Kerem Aktürkoplu'nun Spartak Moskova ile görüşmelerini sürdürdüğünü Match TV'ye söyleyen William D'Avila: "Galatasaray ile Spartak Moskova arasında anlaşmaya varıldı fakat oyuncunun kişisel koşulları konusunda henüz anlaşamadık." ifadelerini kullandı.

Spartak Moskova'nın Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 13 milyon euro ödemeyi kabul ettiği aktarıldı.

2020'nin eylül ayında Galatasaray'a 24 Erzincanspor'dan transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, sarı - kırmızılılarda 174 maçta 44 gol - 39 asistlik bir performans sergiledi.

DERRICK KÖHN'Ü DE İSTİYORLAR

Öte yandan Serhan Türk'ün haberine göre Spartak Moskova, Galatasaray'dan Derrick Köhn'e de talip oldu.

Haberin Devamı

Köhn için 7 milyon euroluk teklifte bulunan Rus ekibinin oyuncu ve temsilcisiyle görüşmelerinin devam ettiği kaydedildi.

Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun devre arasında 3.3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Derrick Köhn, sarı - kırmızılılarda çıktığı 16 maçta 1 gol - 2 asistlik bir performans ortaya koydu.

PAKET TEKLİF: 20+2 MİLYON EURO

Spartak Moskova'nın Kerem ve Köhn için Galatasaray'a 20+2 milyon euroluk teklif yaptığı ve kulüplerin büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Oyuncuların temsilcilerinin Rus ekibiyle görüşmeleri sürdürdüğü de gelen haberler arasında.

SPARTAK MOSKOVA HANGİ LİGDE?

Spartak Moskova Rusya Premier Ligi’nde yer alıyor. Rossiyskaya Premyer-Liga, Rusya'da futbolun en üst seviyesini oluşturan ligdir. 45.000'in üstünde takımın bulunduğu Rusya'da Premyer Lig, 16 takımdan oluşur.