Gazete Vatan Logo
Galatasaray Şilili yıldız için G.Saray açıklaması!

Şilili yıldız için G.Saray açıklaması!

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Eduardo Vargas için menajerinden açıklama geldi

Şilili yıldız için G.Saray açıklaması!

Önümüzdeki sezon 4. yıldız için yarışacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, İtalyan basınının sarı-kırmızılılarla ilişkilendirdiği Napolili Eduardo Vargas için menajeri Cristian Ogalde'den açıklama geldi.

Şili basınında açıklamalarda bulunan Ogalde, Galatasaray ile ilgilenip ilgilenmedikleri şeklindeki soruya, "Şu anda Eduardo Napoli'de sezon öncesi kampına katılmak için davet aldı, bir kontratımız var. Napoli'ye ciddi bir teklif gelmesi durumunda değerlendireceğiz" diye cevap verirken, bu açıklama menajerle temasa geçildiği şeklinde yorumlandı.

MARSİLYA DA PEŞİNDE!..

Eduardo Vargas için, Çizme basınında yer alan haberlerde, Juventus'tan Sebastien Giovinco'nun transfer edilmesini istediği kaydedilen Prandelli'nin alternatif olarak gördüğü belirtildi. Napoli'nin ise 24 yaşındaki hücumcu için 10 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Öte yandan Dünya Kupası'nda Şili forması ile parlayan Vargas'ın peşinde Marcelo Bielsa'nın yönettiği Ligue 1 ekibi Olympique Marsilya'nın da olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Valencia'da geçiren ve 25 maçta 5 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koyan Vargas'ın değeri Dünya Kupası ile birlikte yükseldi. Brezilya'da 1 gol ve 2 asistlik bir katkı veren yetenekli yıldız ile ilgili Napoli'nin önümüzdeki günlerde kararını vermesi bekleniyor. (sporx)