Gazete Vatan Logo
FutbolRize ‘idman’ yaptı: 3-0

Rize ‘idman’ yaptı: 3-0

Rize ‘idman’ yaptı: 3-0

BANK Asya 1. Lig’de 11. haftanın açılış maçında dün Ç.Rizespor, sahasında Mersin İdman Yurdu’nu 3-0’la geçti. 25’te Mehmet Al gol perdesini açarken, 84’te ise farkı 2’ye çıkardı. Son sözü 90’da Çağrı Yarkın söylerken, Karadeniz ekibi bu galibiyetle zirve yarışında haftayı kayıpsız geçti.

BU maça dek deplasmanda oynadığı 5 maçta da berabere kalan Mersin ise ligde 4. yenilgiyi aldı.

QUARESMA Paşa’ya hazır

KASIMPAŞA maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ın dünkü idmanında Quaresma ve Cenk takımla çalıştı. Sivok, Ekrem, Nobre, Rüştü ve Rıdvan idmanda yer almazken, Porto maçında oynayanlar koşu yaptı.

TEKNİK direktör Schuster, yarınki Kasımpaşa maçında Q7’yi son 10-15 dakikada sahaya sürmeyi planlıyor.

Rıdvan alçıyı atıp dönüyor

BEŞİKTAŞ’IN genç yıldızı Rıdvan Şimşek, bu hafta içinde yeniden takıma dönüyor. Geçen sezon sonunda ayağı kırılan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Rıdvan, ay başında ise banyoda düşüp, elini çatlatmıştı.

BİRKAÇ gün içinde elindeki alçının alınacağı açıklanan 19 yaşındaki oyuncu, salı günü ise antrenmanlara başlayacak.

Kartal’a Bornova dopingi

BEKO Basketbol Ligi’nde son iki maçını kaybeden Beşiktaş Cola Turka dün Bornova önünde nefes aldı: 89-76. Maça çok kötü başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarıda 48 sayı yerken, devreyi 11 sayı geride bitirdi. Ancak 3. çeyrekle birlikte savunma yapmayı hatırlayan Beşiktaş, 7-0’lık seriyle başladığı periyodu 63-62’lik skorla önde bitirirken, daha sonra arkasına bakmadı.

SON çeyrekte 26 sayı atıp, 14 sayıya izin veren Beşiktaş’ta Cevher ve Ogilvy 19’ar, Ignerski 17 ve Chatman 12 sayı üretti. İlk yarıya oranla ikinci devrede 20 sayı daha az atabilen Bornova’ya ise Ümit Sonkol’un 20 sayı, 10 ribauntluk doubl-double’ı galibiyeti getirmedi.

BATISTE sporcu mu yoksa canavar mı?

THY Eurolig’de geçen perşembe günü oynanan U.Olimpija-Panathinaikos maçında korkunç bir olay yaşandı. Yunan ekibinin pivotu Mike Batiste bile bile Saso Ozbolt’un kafasına bastı. ABD’li oyuncuya sportmenlik dışı faul çalınırken, yüzü yere yapışan Sloven şutör ise kanlar içinde kaldı. Ozbolt’un kaşına ve dudağına dikiş atılırken, Batiste’nin çok ağır bir ceza alması bekleniyor.

İlkay 2. golü attı, Nürnberg kazandı

BUNDESLIGA’DA İlkay Gündoğan fırtınası dinmiyor. Geçen hafta Bremen’e 2 gol atan İlkay, Nürnberg’in Köln’ü 3-1 yendiği maçta yine ağları sarstı. Mehmet Ekici’nin de forma giydiği maçta Heleger’le öne geçen Nürnberg, Geromel’e engel olamadı. 43’te İlkay takımını öne geçirirken, 90’da Schieber son sözü söyledi. Nürnberg puanını 18’e yükseltip maç fazlasıyla 7. sıraya çıktı.

F-1’de sürpriz: İlk cep Hulkenberg’in

FORMULA 1’DE sezonun 18. yarışı Brezilya Grand Prix’sinin sıralama turlarında sürpriz yaşandı. Williams’ın çaylak pilotu Nico Hulkenberg, 1:14.470’lik zamanla ilk cebi aldı. Red Bull’dan Vettel, 1 saniye geride 2. sırayı alırken, takım arkadaşı Webber 3., McLaren’den Hamilton 4., Ferrari’nin şampiyona lideri pilotu Alonso ise 5. oldu. Yarış bugün 18.00’de TRT 3’te.

Haberin Devamı