Gazete Vatan Logo
FutbolQuaresma'ya müjdeli haber

Quaresma'ya müjdeli haber

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Ricardo Quaresma'nın Dünya Kupası için düşündüğü kadronun adayları arasında olduğunu açıkladı

Quaresma'ya müjdeli haber

Portekiz'in teknik direktörü Paulo Bento, ara transfer döneminde eski takımı Porto'nun verdiği şansı iyi kullanarak düşüşte olan kariyerini yeniden yükselişe geçiren Ricardo Quaresma'ya Brezilya'nın evsahipliği yapacağı 2014 FIFA Dünya Kupası öncesi milli takımın aday kadrosunda yer vermek niyetinde olduğunu doğruladı. RTP'nin kendisine bu konu üzerine yönelttiği soruya Bento, şu yanıtı verdi:

"Quaresma, diğer birçok isim gibi, her zaman gözlenmesi gereken bir oyuncu. İki yıldan fazla bir süredir milli takıma çağrılmayan oyuncuların da katılımını dikkate alacağım ama şunu söyleyebilirim ki Quaresma, öncelikli davetliler arasında."

Portekiz Milli Takımı'nın çalıştıcısı, İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen Nani'nin durumunu değerlendirdiği sırada ise şu ifadeleri kullandı:

"Nani için halen net bir karar verilmedi. Bu sezon sakatlıklardan dolayı daha istikrarsızdı ama Mart ayından beri sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve as kadroya geri dönüş yaptı. Takımının son 12 resmi maçından 10'unda sahadaki yerini aldı." (3puan.com)

Haberin Devamı