Gazete Vatan Logo
FutbolQ7'yi bana bırakın

Q7'yi bana bırakın

Beşiktaş'la iplerin kopma noktasına geldiği Portekizli yıldızla G.Saray da ilgileniyor.

Q7'yi bana bırakın

Beşiktaş'la ipleri kopma noktasına gelen Quaresma'yı gündemine alan Galatasaray'da, takımın teknik patronu Fatih Terim de bu transfer hamlesini onaylarken, yönetime “Siz işi bitirin, ben gereğini yaparım” mesajını verdi

Galatasaray’da Ricardo Quaresma gündemi iyiden iyiye ısınmaya başladı... Beşiktaş’la ipleri kopma noktasına gelen Portekizli futbolcu, menaceri vasıtasıyla Sarı-Kırmızılı kulüple temas kurmuştu. Galatasaray ilk etapta bu transfer operasyonuna sıcak bakarken, teknik direktör Fatih Terim’in nasıl bir yanıt vereceği merak konusu haline gelmişti. Beklenen görüşme gerçekleşti, yönetimden Quaresma ile ilgili gelen soruya tecrübeli hocanın cevabı, “Mali şartlarınız uyuyorsa siz işi bitirin, ben gereğini yaparım” yönünde oldu. Terim’in 28 yaşındaki futbolcu hakkında kurmaylarıyla yaptığı görüşmede de, “Çok yetenekli futbolcu, takıma adapte edebilirsek Şampiyonlar Ligi’nde bize seviye atlatabilir. Arena’da taraftar da onu ateşler. Önemli olan ilk geldiği günden itibaren disiplin altına alabilmek. Bunun da mutlaka bir yolu vardır” dediği öğrenildi.

Bonservisi bekleniyor

Sarı-Kırmızılılar bu operasyon için şimdilik pusuda bekliyor. Yıldız oyuncunun alacaklarına karşılık kulübünden bonservisini almasını bekleyen Galatasaray Yönetimi, teklifi de buna göre iletecek. Beşiktaş’tan senede 3.6 milyon Euro garanti para alan Q7’ye Cim Bom’un önereceği yıllık ücret ilk etapta 2.7 milyon Euro olacak. Taraftarlar ise FANATİK’ten takip ettikleri bu transfer harekâtının bir an önce sonuçlanmasını istiyor.(Fanatik)

Haberin Devamı