Gazete Vatan Logo
Şampiy10Osimhen kariyer rekorunu Galatasaray'da kırdı!

Osimhen kariyer rekorunu Galatasaray'da kırdı!

Sarı - kırmızılı formayla sahaya çıktığı dört maçta altı gole etki eden Nijeryalı golcü kariyerinin en iyi lig başlangıcına imza attı.

Osimhen kariyer rekorunu Galatasaray'da kırdı!

Galatasaray, sezonun ilk puan kaybını Kasımpaşa karşısında yaşarken, sarı-kırmızılılar adına gecenin tesellisi, Victor Osimhen’in golle buluşması oldu.

Napoli’den kiralık olarak geldiği yeni takımında önceki üç maçta da asist yapan oyuncunun iki golü ise rakiplere çarpıp ağlara gittiği için kendisinin hanesine yazılmamıştı.

Osimhen, Süper Lig yedinci haftasında lacivert-beyazlılar karşısında şeytanın bacağını kırdı. Abdülkerim’in ortasına iyi bir zamanlamayla hareketlenerek bacağını uzatması ve özellikle ikinci golde Sara’nın pasında buluştuğu topu dönerek usta bir vuruşla filelerle buluşturması, sarı-kırmızılı taraftarı coşturdu.

Osimhen kariyer rekorunu Galatasarayda kırdı

Galatasaray’daki ilk dört maçında 4 asist, 2 golle 6 gole direkt etki eden yıldız forvet, Serie A’da gol kralı olduğu 2022-23 sezonundaki ilk dört maçında 2 gol, 1 asistle 3 gole direkt katkı sunmuştu. Napoli, Charleroi, Lille ve Wolfsburg forması giydiği hiç bir sezonda daha önce ilk dört maçında altı gollük skor üretemeyen futbolcu, kariyerinin en skorer başlangıcını bu sezon yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da forma giyen Victor Osimhen’in Cim Bom’daki performansı İtalya’da yankı uyandırdı.

Napoli merkezli haber siteleri, oyuncunun Galatasaray formasını öperek gol kutlaması yapmasının mavi-beyazlı takımın bazı taraftarlarını kızdırdığını yazdı.