Gazete Vatan Logo
Şampiy10Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Kayserispor – Beşiktaş: Maç Sonucu 2 (1.51 yerine 1.60)                        

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Kayserispor – Beşiktaş karşılaşmasında Misli yazarı Suat Can Yurdum, karşılaşmadan Beşiktaş’ın galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Suat Can Yurdum’un Yorumu

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Eyüpspor'u son dakikada penaltı golüyle mağlup etmesinin ardından hafta içi Avrupa Ligi'nde Ajax'a 4-0 kaybederek büyük moral bozukluğu yaşadı. Siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan Musrati ile sarı kart cezalısı Masuaku karşılaşmada forma giyemeyecek. Ev sahibi Kayserispor'da ise kötü gidişat sürüyor. 5 maç sonunda 3 puanı bulunan sarı kırmızılılar, henüz galibiyet alamadı. Ev sahibinde sakatlığı bulunan Uzodimma'nın yanı sıra kaleci Bilal, Jeanvier, Ali Karimi, Hosseini gibi isimlerin durumu belirsiz. Beşiktaş, Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında sahadan 1 puanla ayrılmasıyla zirveyle puan eşitleme şansına sahip oldu. Kayserispor'u yenmesi halinde maç eksiğiyle Galatasaray ile olan puan farkını 3'e düşürecek siyah beyazlıların bu karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrılmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Bournemouth – Southampton: Maç Sonucu 1 (1.39 yerine 1.41)                        

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Bournemouth – Southampton karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmadan Bournemouth’un galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Ev sahibi Solanke sonrası hücum problemlerini henüz çözememiş durumda. 5 maçta 5 gol atabildiler. Rekor transfer Evanilson henüz beklenen etkiyi gösteremedi. Enes Ünal’ın da sakatlıktan dönüşü uzadı. Geçen hafta Anfield deplasmanında 3-0 kaybettiler. Konuk ekip ise henüz gelemedi Premier Lig'e. 5 maçta 2 gol atabildiler ve 1 puanları var. Onu da geçen hafta Ipswich Town maçında alabildiler. Man Utd maçında KK gören savunmacı Jack Stephens’ın cezası devam ediyor. Pazartesi gecesi az gollü bir maç bekliyorum. 3 puan ev sahibinin olur. 

Villarreal – Las Palmas: Karşılıklı Gol Var (1.25 yerine 1.27)                        

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Villarreal – Las Palmas karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılaşmadan Villarreal’in galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Barcelona’ya karşı alınan ağır yenilginin etkisinden çabuk kurtulan Villarreal, Espanyol deplasmanında iyi bir oyunla kazandı. Bu sezon oynadığı futbolla en çok keyif veren ekiplerden biri durumundalar. 7 maçta 14 atıp, 14 yediler maç başına 2 gol atıp, 2 gol yiyorlar. Ligin dibinde yer alan Las Palmas ise henüz maç kazanamadı. Son maçlarında Betis karşısında 1 puan alsalar da yine de çok etkili oldukları söylenemez. Deplasmanda henüz puan da alamadılar. Villarreal’ın tempolu oyunu karşısında zorlanacaklardır. Ev sahibi galibiyeti, pazartesi bülteninde öne çıkan seçeneklerden.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı