Gazete Vatan Logo
Şampiy10Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Hırvatistan - Polonya: Maç Sonucu 1 (1.49 yerine 1.51)                        

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Hırvatistan - Polonya karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Grupta ikinci maçlar oynanırken, Hırvatistan ilk maçını Portekiz karşısında kaybederken, rakipleri Polonya ise gol düellosuna sahne olan mücadelede, İskoçya'yı deplasmanda 2-3 mağlup etmeyi başardı. İki ekipte ilk maçlar sonunda, ofansif futbol oynamayı tercih etti. Kanatları etkin kullanmaya çalışan Hırvatistan'ın ilk maç sonunda yaşadığı puan kaybını bu karşılaşmada telafi etmesini bekliyorum. Kuponlara önerim; MS 1 tercihi.

Cebelitarık - Lihtenştayn: Maç Sonucu 1 (1.91 yerine 1.94)                        

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Cebelitarık – Lihtenştayn karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Cebelitarık son Avrupa Şampiyonası elemelerinde Fransa karşısında 14-0’lık bir mağlubiyet aldıktan sonra turnuvadan hemen önce yapılan hazırlık karşılaşmalarında oldukça iyi sonuçlar almıştı. Lihtenştayn son maçında San Marino karşısında mağlup olarak büyük şok yaşadı ve San Marino’ya tarihindeki ilk galibiyetini vermiş oldu. Cebelitarık’ın bu maçta galip gelmesini bekliyorum.

Haberin Devamı

Lüksemburg - Belarus: Maç Sonucu 1 (1.74 yerine 1.77)                        

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Lüksemburg - Belarus karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Lüksemburg’un sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu 

Belarus, temposuz oyunda bir kişi eksik kalan Bulgaristan ile golsüz berabere kaldı. Hücum oyunu zayıf ve skor etkinliklerini Lüksemburg deplasmanında temposuz kalmaya devam edebilir. Lüksemburg, Kuzey İrlanda karşısında erken goller sonrası skor şansını iyi kullanamadı. Lüksemburg, rakibine oranla oyun anlamında daha iyi. Bu durumun sonuca yansımasını bekliyorum. Alternatif için önerim ise 2,5 gol altı bahsi.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!