Gazete Vatan Logo
Şampiy10Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Stromsgodset - Tromso IL: Maç Sonucu 1 (1.92 yerine 1.95)                      

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Stromsgodset - Tromso IL karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Tromsö bu sezon kötü oyununa devam ediyor ve deplasmanda çok daha kötüler. 6 maçta sadece 3 gol atabilmiş olmaları da en büyük kanıtı. Stromsgodset tarafında 4 maçtır galip gelememek artık durumları biraz daha ciddiye bindirdi. Stromsgodset’in evinde galip geleceğini düşünüyorum.

Viborg - Brondby: Maç Sonucu 2 (1.78 yerine 1.81)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Viborg – Brondby karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Viborg ligin açılış haftasında çok zorlu bir ekibi konuk edecek. Geçen sezonun ikincisi Brondby adına bu yıl hedef mutlu sona ulaşmak. Sezona bir deplasman maçıyla başlıyorlar. Doğal olarak favori konumdalar ve otoritelere göre karşılaşmayı kazanmaları bekleniyor. Deplasman ekibinin galibiyet oranı değerlendirilmeli.

River Plate - Ath Lanus: Maç Sonucu 1 (1.43 yerine 1.45)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan River Plate - Ath Lanus karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik’in tahmini ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Libertadores Kupası’nın grup aşamasını harika tamamlayan River Plate, ligin ikinci turunda da fena olmayan bir performans sergiledi. Güçlü bir kadroları var ancak bazen kendileri gibi oynayamadıklarını biliyoruz. Ricardo Zielinski yönetimindeki Lanus’ta ise işler kadro kalitelerine göre iyi gidiyor ancak River Plate karşısında durabileceklerini sanmıyorum.
*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı