Gazete Vatan Logo
Şampiy10Misli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İsviçre - İspanya: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından İsviçre - İspanya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %60’ı İspanya’nın 90 dakika sonunda galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

İsviçre, Danimarka karşısında hem yenildi hem de Xhaka ve Elvedi gibi çok önemli iki asını kaybetti. İspanya, şampiyon takımın merkezi bozuldu. Rodri yerine Zubimendi var. Hücumda da Morata eksik. Sırpları sahalarında hapsetmelerine rağmen açamadılar. İsviçre daha iyi bir takım ve deplasman olsa da özellikle Xhaka'nın yokluğunda çaptan çok düşüyorlar. Konuk ekip kazanır.


Portekiz - İskoçya: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Portekiz – İskoçya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü mücadelede Portekiz’in galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Portekiz, ilk maçında sahasında karşılaştığı Hırvatistan karşısında zorlansa da turnuvaya galibiyetle başlaması onlar adına moral oldu diyebilirim. İlerleyen yaşına rağmen Ronaldo, takımın en tehlikeli isimlerinden biri konumunda. Ofansif olarak oyunlara güvendiğim Portekiz galibiyete çok yakın ancak oranı arttırmak için, maça hızlı başlayacaklarını da düşündüğüm için ilk yarı 1 tercihi banko kuponlar için ideal bir seçim olacaktır.

Haberin Devamı

Hırvatistan - Polonya: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Hırvatistan - Polonya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %16’sı ev sahibinin maçtan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Editörü Barış Keklik’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Grubun ilk maçında Portekiz karşısında fena bir performans göstermeyen ancak rakibine 2-1 mağlup olan Hırvatistan, İskoçya karşısında son dakikaya kadar gol kovalayan ve galibiyetle ayrılan Polonya’yı ağırlıyor. İki ekipte de özellikle gol yollarında ciddi kalitede oyuncular var. Karşılıklı gol bahsini öneriyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!