Gazete Vatan Logo
Şampiy10Misli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Beşiktaş – Antalyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Antalyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %71’i karşılaşmadan Beşiktaş’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1

Samsunspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'de sezonu açan Beşiktaş, kalesinde de pozisyonlar verdi. Süper Kupa zaferi sonrası Giovanni van Bronckhorst'un yettiği kadar oynama, gerektiği anlarda reaksiyon veren bir takım yaratma çabasında olduğunu iyice anlamış olduk. Ben zaten Rangers günlerinden aşinayım bunlara, iyi başlangıç ve güzel sonuçlar şu ara gelecektir. Önemli olan istikrarı yakalamakta ve soyunma odasını kontrol edebilmekte... Antalyaspor ise Alex de Souza önderliğinde çıktığı ilk maçta Göztepe ile golsüz berabere kaldı. Rakibin oyunu Antalyaspor'a bıraktığı çok an gördük ama Alex'in öğrencileri skoru değiştirme noktasında becerikli değillerdi. Moussa Djenepo (kiralık) iyi ekleme, şimdi Adolfo Gaich (kiralık) de geldi. İlerleyen haftalarda ritim bulacaklardır ancak rüzgarı arkasına almış Beşiktaş karşısında, Dolmabahçe'de pek şansları olduğunu sanmıyorum... Rafa Silva kalitesiyle Samsun deplasmanında takımı 1-0 öne geçirmişti. İç sahada, seyirci desteğiyle daha bi' iştahlı oynayacaktır. Yine tabela yapabileceğini düşünüyorum. Sezonun en önemli transferlerinden.

Haberin Devamı

Mallorca – Real Madrid: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Mallorca – Real Madrid kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %69’u karşılaşmadan Real Madrid’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Hazırlık dönemini iyi geçiren Mallorca, sezona moralli başlıyor ancak ilk maçlarında son şampiyon Real Madrid’le oynayacak olmaları şanssızlık. Geçen sezon ligde kalmayı başardılar ancak çok da iç açıcı bir performans ortaya koyamadılar. Kupa finalinde oynamak onlar adına önemli bir iş oldu. Takımın başına Jagoba Arrasate’yi getirdiler ancak transfer döneminde çok da hareketli değillerdi. Defansa ve orta sahaya birkaç hamle yaptılar. Real Madrid ise sezonu kupayla açtı. Süper Kupa’da Atalanta’yı mağlup ederek 6. kez zafere ulaştılar. Mbappe ve genç yıldız Endrick’i kadrolarına katarak iyice güçlendiler. Bu sezon onlarla başa çıkmak zor olacak. Camavinga, sakatlığı nedeniyle bu maçı da kaçıracak. İlk hafta maçında Mallorca rakibini zorlayacaktır ancak Real Madrid, Atalanta maçında olduğu rüzgârı devam ettirir. İdeal kuponlarda yer alabilir.

Haberin Devamı

Chelsea – Manchester City: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Chelsea – Manchester City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %44’ü karşılaşmadan Manchester City’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Mert Artun’un Tercihi: Maç Sonucu 2

Pep Guardiola bir kez daha yanında yetişen bir hoca ile karşı karşıya. Arteta’ya bariz üstünlük kurdu İspanyol hoca, bakalım Maresca’ya karşı nasıl sonuçlar alacak. Chelsea sezon öncesi gelenler ve gidenlerle yine çorba bir kadro olarak başlıyor sezona, yetişemiyoruz artık Chelsea transferlerine. Wolves’un assist makinası Pedro Neto da takıma katıldı. Geçen sezon forma giyemeyen sakatlar iyileşiyor. Cucurella harika bir EURO 2024 geçirdi. Fofana defans hattına döndü. Sağ bekte Mala Gusto oynamaya devam edecek gibi görünüyor. Chilwell’I kadroda düşünmüyor Maresca, kadro genç kaleci kaynarken bir tane daha aldılar ancak Robert Sanchez’in oynaması bekleniyor şimdilik. Geçen sezon 22 gol atan Cole Palmer ile 9 yıllık yeni sözleşme yapıldı. Kaptanlardan Connor Gallagher Atletico Madrid'e satılmaya çalışılıyor, Omorodion transferi yatınca Joao Feliz’in yeniden Chelsea’ye dönmesi gündemde. City’de ise geçen hafta Community Shield maçında oldukça etkili oynayan genç kanat Oscar Bobb’un hafta içi idmanda ayağı kırıldı ve Norveçli bir süre sahalardan uzak kalacak. Julian Alvarez de rekor bedelle Atletico Madrid'e satıldı. Brezilyalı Savinho yeni transfer olarak kadroda. Stamford Bridge’de keyifli bir pazar günü maçı izleriz, gollü bir maç bekliyorum. Son 9 Chelsea maçından 7 galibiyet çıkartan City rahat kazanır diye tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!