Gazete Vatan Logo
Şampiy10Misli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Samsunspor - Beşiktaş: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Samsunspor - Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %69’u Beşiktaş’ın lige galibiyetle başlayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Beşiktaş Süper Kupa'da aldığı farklı Galatasaray galibiyetiyle havaya girdi. Bununla beraber orta saha ve savunmada sıkıntılar göze çarpıyor. Kafilede yer alan Gedson Fernandes ve Omar Colley'in  performans düşüklüğü Samsunspor'a fırsatlar doğurabilir. Gel gelelim transfer yapamayan Samsunspor bundan faydalanabilecek mi? Hem de Emre Kılınç ve Yunus Emre Çift'in yokluğunda. Rafa Silva, Immobile, Semih Kılıçoy gibi forvetlerin varlığı ve Şampiyon Oran cazibesiyle (1.96) tercihimi Beşiktaş galibiyetinden yana kullanacağım. Sistem kuponuma da Samsunspor 2:0 handikabını (4.81) deneyeceğim.

Sivasspor - Trabzonspor: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Sivasspor - Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %43’ü tercihini Trabzonspor’dan yana kullanıyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Trabzonspor için Rapid Wien maçı kötü geçti. Kaybederken, oyun anlamında da hala pek çok şeyin oturmadığını gördük Bordo-Mavili takımda. Önümüzdeki hafta bu mücadelenin rövanşı var Viyana'da. Dolayısıyla bazı isimleri Sivas'ta değiştirebilir Abdullah Avcı. Sivasspor ise transfer dönemini iyi geçirdi diyemeyiz. Hala çok net takviyelere ihtiyaçları var. Yine de Trabzonspor'un sorunlu defans hattını düşününce, bir gol bulmaları sürpriz olmaz. Konuk takım da mutlaka skor üretecektir diye düşünüyorum. KG Var bahsini tercih edeceğim.

Alanyaspor - Eyüpspor: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Alanyaspor - Eyüpspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü ev sahibinin 3 puanı almasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Serkan Çalışır’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Fatih Tekke’nin göreve gelmesinden sonra adeta kabuk değiştiren Alanyaspor, geçen sezon son 6 ayda sadece 3 yenilgi aldı ve sezonu 8. tamamlayarak oldukça başarılı oldu. O başarının en önemli ismi Oğuz Aydın, Fenerbahçe’ye satıldı. Ayrıca Novais, Fer, Yavuz Aygün, Carlos Eduardo, Anderson Silva, Ahmed Hassan gibi isimler de bu sezon kadroda yok. Bu maça kadar sadece 4 ismi kadroya katarlarken bunların içinde Serdar Dursun göze çarpıyor. Ayrıca Boavista’dan Makouta ve Altınordu’dan genç kaleci Mert Bayram alındı. Sol kanada da Sandhausen U19’dan Bera Çeken geldi. Genel olarak bakıldığında ilk haftalar itibariyle geçen sezonki kadar güven vermedikleri söylenebilir. Beklendiği gibi 1. Lig’de sezon başından itibaren zirvede yer alan Eyüpspor, Arda Turan önderliğinde Süper Lig’e çıktı. Kadroları önemli değişimler geçirirken özellikle hücum hattına dikkati çeken isimler geldi. Emre Akbaba, Mame Thiam, Chatzigiovanis kadroya dahil edilirken, geçen sezonu Pendikspor’da kiralık geçiren Erencan ve Halil Akbunar da takıma döndü. Mevcut kadrodaki Samu Saiz, Recep, Bruno ve Sinan gibi oyuncular da düşünülürse hücum anlamında sıkıntı yaşamalarını beklemiyorum. Savunmada göbekte Claro’nun yanında kim oynayacağı muamma. Alternatifler pek güven vermiyor. Sol bekte Caner Erkin’in kondisyonu Süper Lig’in temposunda yetecek mi? Umut Meraş beklenen verimi getirecek mi? Kalede Berke ve Birkan, lig seviyesinde mi? Bütün bu soruların cevapları savunmanın ligdeki sıralamalarına etkisini gösterecek. İki ekibin mücadelesinde beklentim en azından birer gol bulmaları yönünde. etkisini gösterecek. İki ekibin mücadelesinde beklentim en azından birer gol bulmaları yönünde.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı