Gazete Vatan Logo
FutbolManU'da kriz çıktı! Formalar...

ManU'da kriz çıktı! Formalar...

Manchester United'ın genç yıldızı Anthony Martial'in, forma numarası Zlatan Ibrahimovic'e verildiği için kulübe ve Jose Mourinho'ya kırgın olduğu ortaya çıktı.

ManU'da kriz çıktı! Formalar...

Manchester United'ın genç yıldızı Anthony Martial'in kulübe ve Jose Mourinho'ya kırgın olduğu ortaya çıktı.

Fransız basınına konuşan Martial'in menajeri Philippe Lamboley; "Zlatan Ibrahimovic geldiğinde Martial'den sorgusuz sualsiz 9 numaralı forma alındı ve Zlatan'a verildi. Bu bizi çok kırdı. Günlerce bunun üzüntüsünü yaşadı Martial." sözlerini kullandı.

Genç oyuncunun her şeye rağmen bir profesyonel gibi davrandığını söyleyen Lamboley; "Formasını kaptırdıktan sonra asıl forma için savaşmaya karar verdi. Formayla ilgili alınan bu kararı ben kabul etmiyorum. Saygısızca bir davranıştı. Bu görüşlerimi United yönetimine de aktardım. Artık o sayfayı kapattık. Unutmadık ama kapattık." dedi.

Anthony Martial ile Mourinho arasında sorun olmadığını söyleyen Fransız menajer; "İkili arasında profesyonel bir ilişki var. Martial takımına faydalı olmak için çok çalışıyor ama eskisi gibi gülmediği çok rahat görülebilir. Martial gülmeyi çok sever ama artık daha az gülüyor. United'da mutlu ve şampiyonluklar kazanmak istiyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

(Sporx)