Gazete Vatan Logo
FutbolMadrid zirvesi

Madrid zirvesi

İspanya’ya giden Demirören, burada menajer Mendes’le transferi masaya yatıracak

Madrid zirvesi

Toplantının ilk gündem maddesi Hugo Almeida’ya yapılan teklifler.. Portekizli golcü için önerilen rakamlar kabul edilirse Kartal, 1 değil, 2 forvet birden transfer edecek

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, Bebe’nin yaşadığı sakatlığın ardından transfer çalışmalarını geçtiğimiz hafta içinde başlatmıştı.. İspanya’nın başkenti Madrid’e giden ve burada menajer Jorge Mendes’le bir dizi görüşme yapan Demirören, dün bir kez daha Madrid seferine çıktı.. 17.30’da İstanbul’dan İspanya’ya geçen başkan, yine Jorge Mendes’le buluşacak ve transfer gündemini değerlendirecek..

YAPILACAK toplantıda ilk gündem maddesi Beşiktaş’ın Portekizli dev santrforu Hugo Almeida’ya gelen teklifler.. Bilindiği üzere geçen sezon devre arasında 2 milyon Euro bonservisle Werder Bremen’den alınan ve 3.5 yıllık sözleşme imzalanan oyuncunun haklarının %55’i Beşiktaş’ta, %45’i ise Mendes’in ortak olduğu fona ait..

VELA DA ADAY!

AVRUPA’NIN birçok takımının gündeminde olan Almeida, geçen hafta Portekiz’in Lüksemburg ile oynadığı hazırlık maçında birbirinden güzel iki gol atmış ve yıldızını parlatmıştı.. Beşiktaş’a Almeida için Rusya’dan 20 milyon Euro’luk bir teklifin geldiği biliniyor.. Ayrıca Jorge Mendes’in Almeida için aldığı öneriler de bu toplantıda masaya yatırılacak.. Rakamlar cazip bulunur ve 27 yaşındaki yıldızın satışına karar verilirse, bu kez Beşiktaş’ın transfer süreci başlayacak..

SİYAH-BEYAZLILAR bu durumda hem Almedia hem de sakatlanan Bebe’den doğan boşluğu dolduracak.. 1 değil, 2 forvet birden transfer edecek olan Beşiktaş’ta başkan Yıldırım Demirören, Mendes’le yapacağı toplantıda bu adayları da tartışacak.. Kartal’ın golcü alternatifleri arasında Arsenal’den Carlos Vela, Atletico Madrid’den Diego Costa, Sporting Lizbon’dan Helder Postiga ve Braga’dan Pizzi bulunuyor..

‘Kurtardık’açıklaması

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Güreli, “Beşiktaş’ı kurtardık” sözlerinin çarpıtıldığını söyledi

TFF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Güreli, dün İHA’da yer alan, “Beşiktaş’ı kurtadık sayemde, teşekkür etmeleri lazım.. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç” sözlerine açıklık getirdi:

“TFF Yönetim Kurulu’nun geçen hafta yaptığı yeni düzenleme ile ilgili BJK Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar’ın sarf ettiği eleştirileri, başkanımız ve başkanvekillerimiz ile birlikte değerlendirdim.

En fazla yabancı oyuncusu bulunan Beşiktaş’ın bu düzenlemeden fayda sağlayacağı görüşümü dile getirdim. Bu düşüncelerimin, şike soruşturması ile ilgili karara bağlamak doğru değildir.”

Haberin Devamı