Gazete Vatan Logo
FutbolKısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

Basketbloda FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda yer alan Beşiktaş Cola Turka, 2. turda eşleştiği Hırvatistan'ın ZKK Croatia Zagreb takımıyla rövanş maçını bugün İstanbul'da yapacak. BJK Akatlar'daki maç saat 20.30'da başlayacak

Alanya tek golle geçti
İkinci Lig B Kategorisi 2. ve 3. gruplarda 17. hafta maçları dün oynandı. Alınan sonuçlar şöyle: 2. Grup: Marmaris B.-NazilliB.:1-1,Adana Demir-Buca: 0-3, İzmir-Turgutlu: 0-2, Alanya-Muğla: 1-0, 3. Grup: Merinos-Y.Kırşehir: 1-1, Tarsus İ.Y.-Yalova: 3-2, D.G.Birliği-Eskişehir: 1-0, Kırıkkale-Aksaray: 0-0, İnegöl-O.Renault: 2-1.

Beckham'dan Keane'e övgü
Real Madrid'de forma giyen David Beckham "Roy Keane'i transfer etme şansımız varsa bunu yapmalıyız. Onun gibi lider bir oyuncu görmedim" diye konuştu. İngiliz yıldız eski takımı M.United'da birlikte oynadığı Keane'e övgüler yağdırıp "Keane, oynadığı takıma çok şey katan bir oyuncu ve inanılmaz bir insan" dedi.

Ülker-F.Bahçe
Türkiye Basketbol Ligi'nde 10. hafta maçlarının programı belli oldu. Program şöyle: Cuma: 16.00 İTÜ-Beşiktaş, 20.00 Darüşşafaka-Tekel, Cumartesi: 14.00 Tuborg-Erdemir, 15.00 Ülker-F.Bahçe, 16.00 Mersin B.Ş.-P.Karşıyaka, 17.00 Efes Pilsen-G.Saray, Pazar: 16.00 T.Telekom-Banvit, Beykoz-Büyük Kolej.

Mussisi öldü
Bursaspor'un eski futbolcusu Ugandalı Majid Mussisi hayatını kaybetti. AİDS olduğu ve bir süredir tedavi gördüğü belirtilen Musisi'nin durumunun önceki gece ağırlaştığı, kaldırıldığı hastanede öldüğü ifade edildi. Yeşil-beyazlı takımda oynadığı sırada attığı gollerin ardından yaptığı timsah yürüyüşü ile de tüm Türkiye'nin tanıdığı Mussisi'nin ölümü camiada büyük üzüntüyle karşılandı.

Ünlü'nün Fortis isyanı
Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü futbolda Türkiye adının önüne başka bir sıfat eklenerek faaliyette bulunmanın yasal olarak doğru olmadığını bildirdi. Ünlü, Türkiye Kupası'nın adının Fortis, Türkiye Ligi'nin adının ise Turkcell olarak değiştirilmesini yasal olarak doğru bulmadığını belirtip "Yaptıkları yanlış, tutarsız ve ilkesiz şeyler. Yalnız para kaynağı bulmak adına bilinçsizce, sorumsuzca atılan adımlar. Mer şey para mıdır, mal mıdır, meta mıdır?" dedi.

Haberin Devamı