Gazete Vatan Logo
FutbolKısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

F.Bahçe Basketbol Takımı'nda Semih Erden şoku yaşanıyor. GSGM Tahkim Kurulu'nun, geçen sezon Darüşşafaka'dan Partizan'a transfer olan ve sezon başında da F.Bahçe ile sözleşme imzalayan Erden'in Türkiye'deki haklarının Darüşşafaka'da olduğuna karar verip, genç oyuncunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesini iptal etmesi F.Bahçe'yi harekete geçirdi!

'Keane'nin gidişi sürpriz oldu'
Manchester United'in kaptanı Roy Keane'nin kulübünü bırakmasının yankıları sürüyor. İngiliz ekibinin menajeri Ferguson Keane'nin döneminin en iyi orta saha oyuncusu olduğunu söylerken, Arsenal Teknik Direktörü Wenger de bu ayrılığın kendisi için tamamen sürpriz olduğunu kaydetti. Milli Takım kaptanı Beckham ise "Şok oldum. Ben bir kaç yıl daha burada oynadıktan sonra teknik direktörlüğe soyunacağını düşünmüştüm" diye konuştu.

Antrenmanda gelen ölüm
Motosiklet sporlarında Fransız pilot Bruno Bonhuil geçirdiği kaza sonucu öldü. Dün yapılacak Macau Grand Prix'sine hazırlık amacıyla antrenman turuna çıkan Bonhuil, pistte geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Yarışlara saatler kala motosikletiyle piste çıkan 45 yaşındaki Fransız pilot Mandarin adı verilen dönüşte motosikletin hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarptı.

Nihat: Paniğe gerek yok
Real Sociedad'da oynayan Nihat Kahveci takım arkadaşı Darko Kovaçeviç'in sakatlanması üzerine "Real, ben ya da Kovaçeviç demek değil" dedi. En az 4 ay sahalardan uzak kalacak Kovaçeviç R.Sociedad'ı endişelendirse de Nihat paniğe gerek olmadığını savundu. Milli yıldız "Bu kulüp bizsiz de vardı bizim olmadığımız zaman da varlığını sürdürecek" dedi.

Karagümrük 1 puanla yetindi
İkinci Lig B Kategorisi 1. Grup'ta oynanan günün tek maçında Maltepe, Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı. Diğer sonuçlar şöyle: 2. Grup: İzmir-Adana D.: 1-2,3. Grup: O.Renault-Y.Kırşehir: 1-0, 3. Lig 4. Grup: Z.Burnu-G.O.Paşa: 5-2, ESKİ-Çorlu: 0-1, Mecidiyeköy-Beylerbeyi: 0-3.

Haberin Devamı