Gazete Vatan Logo
FutbolKısa... Kısa....

Kısa... Kısa....

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda yenildiği karşılaşmadan sonra reklam panolarına tekme atan 74 kilo güreşçisi Mahmut Altay'a FILA'dan 3 ay ceza geldi. Altay'ın cezasının, 27 Ocak 2006'da biteceği bildirildi

İspanya'da devlerin savaşı
İspanya Ligi'nin iki büyük devi Real Madrid ve Barcelona bugün karşı karşıya geliyor. Barnebeu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadele NTV'den canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz sezon Barcelona'nın yıldızı Eto'o'nun "Madrid'in köpekleri alkışlayın bizi" şeklindeki demecinin ardından iki takım arasındaki büyük gerginlik yaşanmıştı.

Keane Manchester'ı bıraktı
Manchester United'ın kaptanı Roy Keane tam 12 yıldır görev yaptığı takımıyla anlaşmasını karşılıklı olarak feshetti. Önceki hafta televizyonda yaptığı bir röportajda takım arkadaşlarını ağır bir dille suçladıktan sonra takımla arası açılan İrlandalı oyuncunun Celtic ile anlaşacağı iddia edildi.

'Taraftarımıza güveniyoruz'
2. Lig A Kategorisi takımlarından Antalyaspor'da, genel direktör Yılmaz Vural, İstanbul BŞ karşısında taraftara büyük görev düştüğünü belirterek, "Taraftarlarımız en büyük güvencemiz. Rakibimiz ligin en oturmuş kadrosuna sahip. Kazanırlarsa bir anda 4. sıraya yerleşebildikleri gibi, kaybederlerse de 3 sıra birden gerileyebilirler" diye konuştu.

İÜSK-Burhaniye: 79-68
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde yapılan 6. haftanın ilk karşılaşmasında İstanbul Üniversitesi, Burhaniye Belediyesi'ni 79-68 mağlup etti. Avcılar Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmanın ilk yarısı ise 34-34 eşiklikle tamamlandı.

Maltepe-Fatih Karagümrük
2. ve 3. Lig'de bugün 6 maç var. Program şöyle: 13.30 2. Lig B Kategorisi 1. Grup: Maltepe-Karagümrük, 2. Grup: İzmir-Adana Demir, 3. Grup: 13.30 O.Renault-Kırşehir; 3. Lig 4. Grup: Z.Burnu-G.O.Paşa, ESKİ-Çorlu, M.Köy-Beylerbeyi.

Haberin Devamı