Gazete Vatan Logo
Futbol''Keane'e Türk Lokumu yok''

''Keane'e Türk Lokumu yok''

Kasımpaşa ile anlaşamayan Keane, adanın yolunu tuttu

''Keane'e Türk Lokumu yok''

Kasımpaşaspor ile prensipte anlaşan ve imza atmak üzere İstanbul'a gelen İrlandalı teknik direktör Roy Keane'nin, eşinin vetosundan dolayı teklifi geri çevirdiği belirtildi.

41 yaşındaki teknik adamın Kasımpaşaspor'un teklifini geri çevirmesi İngiliz gazetelerinin spor sayfalarında geniş yer buldu.
Gazeteler, anlaşmanın son anda iptal edilmesinin nedenini teknik adamın eşi Teresa'nın beş çocuğuyla birlikte İstanbul'a yerleşmek istememesi olarak yazarken, Keane'nin Kasımpaşa yerine Blackburn Rovers'dan gelen teklifi değerlendireceği ifade edildi.

THE TELEGRAPH: "KEANE GÖZÜNÜ BLACKBURN'E ÇEVİRDİ"

İngiltere'de yayınlanan Telegraph gazetesi, Kasımpaşaspor ile anlaşamayarak dün Londra'ya dönen İrlandalı teknik adamın Blackburn Rovers'ın menajerlik teklifine sıcak baktığını yazdı.

Gazete, İngiltere'nin kuzeybatısında yer alan Blackburn'ün İrlandalı teknik direktör ve ailesinin ilgisini çektiğini dile getirdi.

Keane'nin Türk futbol kulübü Kasımpaşa'yı reddettikten sonra Blackburn'den gelen teklifi düşündüğünü yazan Daily Mirror gazetesi, geçen ocak ayından bu yana futboldan uzak olan teknik adamın yıllık 1.4 milyon sterlinlik anlaşmayı geri çevirerek gözlerini Blackburn Rovers'a diktiği haberini sayfalarına taşıdı.

Irish Times gazetesi ise İrlandalı teknik direktörün ailesinin İstanbul'a yerleşmek istememesi nedeniyle Kasımpaşaspor'dan gelen teklifi geri çevirmek zorunda kaldığını yazdı.

THE SUN: "KASIMPAŞA KIRMIZI HALI SERDİ, KEANE KABUL ETMEDİ"

İngiltere'nin tabloid gazetelerinden The Sun ise Keane'nin son anda bozduğu anlaşmayı 'Türk lokumu yok, Keane ailesine öncelik verdi' başlığını kullandı.

Gazete, Kasımpaşa'nın kırmızı halı sermesine rağmen 41 yaşındaki teknik adam için ailesinin önce geldiğini yazdı.

Haberin Devamı