Gazete Vatan Logo
Futbolİsteyen gider

İsteyen gider

Luis Aragones’le yıldızı bir türlü barışmayan Colin Kazım’a Yıldırım sonunda patladı

F.BAHÇE’DE İspanyol teknik adam Luis Aragones’le yıldızı bir türlü barışmayan Colin Kazım’a Rusya’dan talip çıktı. Tecrübeli çalıştırıcının ligin ikinci yarısında takımda görmek istemediği Kazım’a Spartak Moskova talip oldu. 2 hafta önce sona eren Rusya 1. Ligi’ni 8. sırada tamamlayıp Avrupa barajının dışında kalan Spartak Moskova’da teknik direktör Michael Laudrup, yeni sezon için F.Bahçe’nin sorunlu yıldızı Kazım’ı listenin ilk sırasında tutuyor.

DANİMARKALI çalıştırıcının kadrosunda mutlaka görmek istediği Kazım için Spartak Moskova yönetimi şimdilik 3 milyon Euro’luk bütçe ayırdı. Dinamo Kiev maçında Kazım’ı son defa izleyecek olan Rus yöneticiler, Ukrayna’da bu transferi bitirmek için çalışacak.

YÖNETİM DE İSTEMİYOR

F.BAHÇE’YE geçtiğimiz sezon başında Sheffield United’tan 1 milyon 750 bin dolara gelen ve şu anda senelik 1.2 milyon dolar alan Kazım’ın yılbaşından sonra ücreti 1.8 milyon dolara yükselecek. Sarı-lacivertle takımla 4 yıl daha sözleşmesi bulunan Kazım’ı yönetim, disiplinsiz davranışları ve yetersiz performansı nedeniyle gönderip yüklü maliyetinden de bir an evvel kurtulmak istiyor.

DEİVİD’İN sakatlıktan çıkmasıyla birlikte takımda daha az şans bulmaya başlayan Kazım, başkan Aziz Yıldırım’a “Aragones beni oynatmıyor. Artık canıma tak etti. Gitmek istiyorum” diyerek rest çekti. Başkan Aziz Yıldırım da yönetcilerin ‘Mİlli Takım’daki performansına, F.Bahçe’de yaklaşamıyor’ görüşünde birleştikleri oyuncuya “Burası F.Bahçe. Kimse vazgeçilmez değil. İsteyen gider” yanıtını verince ipler koptu.

GÖKHAN GÜNDEMDE

MOSKOVA’DAN istedikleri teklifi alırlarsa Rusya’ya gitmek isteyen Kazım’ın babası yine de İngiltere’de takım arıyor. Oğlunun F.Bahçe ile kan uyuşmazlığı yaşadığını düşünen Rodney Richards’ın “Devre arası olmazsa sezon sonu kesin ayrılırız” dedi. Bu arada F.Bahçe’nin A.Gücü’nün sağ açığı Gökhan Emreciksin’i transfer listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı