Gazete Vatan Logo
Futbolİşte Trabzon'un yeni hoca adayı!

İşte Trabzon'un yeni hoca adayı!

Zaccheroni ile son kez görüşme yapmaya hazırlanan Trabzon Başkanı Şener’in gündemindeki yeni isim kulüp çalıştırmayan Michael Laudrup

GÖRÜŞTÜĞÜ teknik direktörlerle bir türlü anlaşma sağlayamayan Trabzonspor’da yeni aday Michael Laudrup. Samet Aybaba ile prensipte anlaşma yapılmasına karşın camianın tepkisini topladığı için vazgeçilmişti. Souness, Eriksson, Zaccheroni ve Vahid Halilhodziç ile görüşmeler yapılmış ama çeşitli nedenler dolayısıyla anlaşma yapılmamıştı. Bunun üzerine Danimarkalı Michael Laudrup’u gündemine alan bordo-mavili yönetim, İtalyan hoca Zaccheroni için de son kez nabız yoklayacak.

SON olarak Spartak Moskova’yı çalıştıran 45 yaşındaki Danimarkalı teknik adam bir süredir takım çalıştırmıyor. Boşta olduğu için gelme şansını yüksek gören bordo-mavililer, takım kasetlerini isteyen İtalyan Zaccheroni’den de son birgörüşme talep etti. Salı günü Zaccheroni ile bir görüşme yapmaya hazırlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iki teknik adamı da masaya yatırdıktan sonra kararını verecek.

ŞENER’DEN UYARILAR!

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener ise son durumla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yönetime bazı taze kan olacak yeni isimler alacağız. Kongreden güçlenerek çıkarız. Bu sene yapacağımız 2-3 transfer ile iyi olan takımımızı daha da güçlendireceğiz. Futbol şov işi olduğu için her sezon kadroda yenilik yapmak gerekir. Beşiktaş ligin şampiyonu oldu fakat, yine de futbolcu alacak. Aksi taktirde izlenebilirliğinizi kaybedersiniz. Bu bir realitedir. Bir takıma aldığınız flaş oyuncuları da, hocalar oynatmalı. Çünkü seyirciyi onlar çekiyor. Hocalar buna göre sistemlerini kurmak zorundalar.”








Haberin Devamı