Gazete Vatan Logo
Futbolİlhan Mansız olacaktı...

İlhan Mansız olacaktı...

Beşiktaş’a geçen yıl büyük umutlarla transfer edilen genç yıldız adayı Sinan Kurumuş, köy takımında forma giydi. Kiralık gittiği Kahramanmaraş’ı terk edince takımsız kalan Sinan, köy turnuvasında forma giydi

İlhan Mansız olacaktı...

GEÇEN sezon Samet Aybaba’nın büyük umutlarla Beşiktaş’a A.Gücü’nden transfer ettiği genç yıldız adayı Sinan Kurumuş, takımsız kalınca doğduğu köyün takımıyla maça çıktı. İnegöl’den F.Bahçe altyapısına alınan ve oradan da A.Gücü’ne 360 bin liraya transfer olan Sinan, geçen sezon Beşiktaş’a 4 yıllık imza attı. Ancak, Aybaba’nın umut bağladığı ve “2. İlhan Mansız olmak istiyorum” diyen Sinan, siyah beyazlı formayı 2 maçta giydi ancak beklenini veremedi. Sinan, bu sezon Bolury’a kiralandı.

8 GOL ATARAK ŞOV YAPTI

Bolu’da da aradığını bulamayan genç oyuncu soluğu K.Maraş’ta aldı. Ancak deplasmana gidecek parası bile olmayan Maraş’ı terk eden Sinan, ortada kaldı. Beşiktaş’tan idman için bir çağrı almayan Sinan da, memleketi İnengöl’de tek başına çalışmaya başladı. ‘Köylerarası Futbol Turnuvası’na katılan kendi köyü Ortaköy’den gelen teklif üzerine turnuvada forma giydi. Ortaköy’ün Deydinler Köyü’nü 16-1 yendiği maçta 8 gol attı. Ancak profesyonel olduğu için köy takımlarından gelen eleştiriler üzerine diğer maçlarda oynamadı.

BEŞİKTAŞ’TAN ÇAĞRI GELMEYİNCE

Sinan ise gelen tepkiler üzerine yakın çevresine “Çok özür diliyorum. Beşiktaş’ın oyuncusuyum. Yeni sezona hazırlanmak ve maç eksiğimi tamamlamak için köy turnuvasına katıldım. Diğer takımlar tepki gösterdiği için ikinci hafta maçlarına katılmayacağım. K.Maraş’a gittim ama batma noktasındaydı. Yiyecek ekmek bile yoktu. Beşiktaş’tan da antrenman yapmak için gerekli isteği almadım” diyerek dert yandı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı