Gazete Vatan Logo
İddaaReal Madrid, muhteşem dönüşe imza attı… Misli üyesi 300 TL’ye 168 bin 278 TL kazandı!

Real Madrid, muhteşem dönüşe imza attı… Misli üyesi 300 TL’ye 168 bin 278 TL kazandı!

Misli’de, Avrupa maçları başta olmak üzere pek çok lig ve turnuvada heyecan devam ederken; Misli üyeleri de kazanmaya devam ediyor. Bu hafta içi de yine İddaacıları dopdolu bir bülten bekliyor.

Real Madrid, muhteşem dönüşe imza attı… Misli üyesi 300 TL’ye 168 bin 278 TL kazandı!

Misli de “Şampiyon Oranlar” ile Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, NBA ve EuroLeague maçları başta olmak üzere pek çok karşılaşmada normalin üzerinde oranlar sunuyor.

Bir Misli üyesi, dün oynanan 3 maçta adeta şov yaptı. İki maça İlk Yarı / Maç Sonucu oynayan üye, toplamda 670.28 oranlı kuponunu Misli Arena’da diğer üyelerle paylaştı.

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak pek çok lig ve turnuvadaki maçlara “Şampiyon Oran” farkıyla daha yüksek oranlarla oynayabilir; maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine 150 TL kazanma şansı da sunuyor.

Volendam geri döndü, 20.55 oran tutturdu

Hollanda 2. Ligi’nde oynanan Volendam – Den Bosch maçına İlk Yarı 2 / Maç Sonucu 1 oynayan Misli üyesi için ilk yarı beklediği sonuçla sona erdi. Den Bosch soyunma odasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıda ise ev sahibi Volendam, 59 ve 84’te gelen gollerle 3-2 öne geçti ve maçı da bu skorla kazandı. Misli üyesi, böylece kuponundaki en yüksek oran olan 20.55’lik oranı bilmiş oldu.

Haberin Devamı

Kuponundaki bir diğer maçta Aston Villa ile Bologna arasında Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ise “Maç Sonucu 1 ve 4.5 Alt” şeklinde ikili bahis yapan üye için ilk yarı kötü gitmedi. 0-0 sonuçlanan devre sonrası “4.5 alt” seçeneği tutmuş kadar oldu. İkinci yarı Aston Villa’nın galibiyetini bekleyen üye için 55 ve 64’te gelen goller, üyeye nefes aldırsa da kupondaki diğer maç olan Real Madrid – B. Dortmund karşılaşmasında işler oldukça karışıktı…

Real Madrid ilk yarı şoku yaşadı, ikinci yarı durdurulamadı

Bir diğer Şampiyonlar Ligi mücadelesi olan Real Madrid – Borussia Dortmund mücadelesinde de oldukça cesur bir tercih yapan üye, ilk yarıyı Borussia Dortmund’un kazanacağı ancak Real Madrid’in ikinci yarıda maçı çevireceğini düşündü. 19.30’luk oranıyla 1/2 oynayan üye, ilk yarıda gelen Dortmund golleriyle kuponun tutmasına bir adım daha yaklaştı. Real Madrid’in dönüp dönemeyeceği ise soru işaretiydi. Ancak ikinci yarı sahada bambaşka bir Real Madrid vardı. Perdeyi 60’ta Rudiger açtı, sadece 2 dakika sonra Vinicius Junior skoru eşitledi. (2-2) Maçın son bölümüne bu skorla girilse de Real Madrid, 10 dakikada adeta şov yaptı. 83’te Lucas ile 86 ve 90+3’te Vinicius Junior’ın golleriyle maçı 5-2 kazandı.

Haberin Devamı

Misli üyesi, böylece 670.28 oran tutturarak 300 TL’ye 168 bin 278 TL kazandı ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20 Kuponu” arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Real Madrid, muhteşem dönüşe imza attı… Misli üyesi 300 TL’ye 168 bin 278 TL kazandı