Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Adana Demirspor - Sivasspor: Maç Sonucu 2 (2.23 yerine 2.27)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Adana Demirspor - Sivasspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini karşılaşmayı konuk ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Adana Demirspor 1 puanla ligin dibinde. Transfer yasağı onları çok etkiledi. Mevcut kadroda kalan isimler de Süper Lig yarışı için yeterli gözükmüyor. Bazı mevkilerde çok ciddi sıkıntıları var. Geçen haftayı BAY geçmeleri nedeniyle çok uzun bir çalışma dönemi yakaladılar. Fakat Sivasspor karşısında şanslarını çok düşük görüyorum. Konuk ekibin galibiyetine verilen oran bence değerlendirilmeli. Manaj müthiş döndü, Keita Balde takıma ısınıyor. Yiğidolar'da en önemli eksik Alex Pritchard.

Rennes – Le Havre Maç Sonucu 1 (1.34 yerine 1.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rennes – Le Havre karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Dört maçtır kazanamayan Rennes bu sezona iyi bir giriş yapamadı. Ev sahibi takımda Doğan Alemdar sakat. Meister ve Ostigard'ın durumları belirsiz. Üst üste 5 mağlubiyet alan Le Havre'da El Hajjam, Logbo, Kitala ve Mosengo sakat. Sangante ve Joujou'nun durumları ise belirsiz. Ev sahibi galibiyete daha yakın.

Macarthur FC - New. jets: Maç Sonucu 1 (1.48 yerine 1.50)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Macarthur FC - New. Jets karşılaşmasında Misli yazarı Mesut Aydın Kale, ev sahibi ekibi galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Yorumu

Avustralya FFA Kupası'nı kazandıktan sonra sezona da 6-1'lik Perth Glory galibiyeti ile başlayan Macarthur iddiasını gösterdi. Newcastle Jets ise, Melbourne'ne 10 kişi kalmasına rağmen kaybetti. Ev sahibi formda başladı ve 2. maçtan da galibiyetle ayrılması bekliyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!