Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Galatasaray - IF Elfsborg: Karşılıklı Gol Var (1.66 yerine 1.75)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galatasaray - IF Elfsborg karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, iki takımın da karşılıklı skor üretmesini bekliyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Elfsborg ligde kötü gidişatını sürdürüyor fakat elemelerden itibaren Avrupa’da bambaşka bir Elfsborg izliyoruz. Grup aşamasında da önce Az Alkmaar karşısında puana yaklaştılar daha sonra ise Roma karşısında sürprizi yaptılar. Elfsborg’da tehlike yaratacak en net oyuncu Baidoo ve Galatasaray’ın hep sıkıntı çektiği bir oyuncu tipi. Galatasaray milli aradan inanılmaz bir tempo ile dönüş yaptı ve bu maçta Rigas Skola karşısında alınan sonucu unutmak isteyecektir. Muslera’nın eksiğinden çok Jakobs’un sakatlığı çok daha büyük bir sıkıntı yaratabilir. Galatasaray’ın oyun kurmaya çalışırken kaybettiği toplarda geri dönüşleri kuzey takımlarına karşı hep sıkıntılı oluyor ve Elfsborg bu profile çok uygun. Karşılıklı gol beklediğim bir maç olacak.

Haberin Devamı

Atletico Madrid - Lille: Maç Sonucu 1 (1.35 yerine 1.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Atletico Madrid - Lille karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, Atletico Madrid’in maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Atletico Madrid her anlamında yıpratıcı geçen Real Madrid maçını oynadıktan sonra 72 saat geçmeden çıktığı Benfica deplasmanında kelimenin tam anlamıyla dağıldı. Hemen arkasından Sociedad galibiyetiyle soluk alıp, pazar günü Leganes karşısında ikinci yarı performansıyla 3-1 kazanıp haftayı galibiyetle tamamladılar. Lille karşısında kazanacaklarını öngörüyorum. Bence oran riski karşılıyor, tercihim bu. Fazlasını arayanlara Atletico Madrid'in oynadığı 12 resmi maçın 7'sinde ilk yarılarda gol bulamadığına dikkat çekebilirim. Sadece 3 maçın ilk 45 dakikasını önde tamamlayabilmişler. Buradan "Atletico Madrid ilk yarılarda zorlanıyor" yorumu çıkartıyorsanız, ilk yarı Lille çifte şans oranı da tatminkar.

Haberin Devamı

Benfica - Feyenoord: Maç Sonucu 1 (1.32 yerine 1.34)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Benfica - Feyenoord karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, Benfica’nın maçı kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Feyenoord, sezona tutuk başlamıştı ama özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki Girona deplasmanında 3-2 kazanarak ritmini buldu ve sonrasındaki 2 lig maçını da toplam 8 gol atarak kazandı. Benfica ise çok formda ve hem ligde hem Devler Ligi'nde rakiplerine şans tanımıyor. 2 Ekim'de bu sahada Atletico Madrid'i 4-0 yendiler. Feyenoord artan bir performansa sahip olsa da hem eksikleri var hem de çok zorlu bir deplasmanda oynayacaklar. Skor üretme ihtimalleri var ama puan alma şansları düşük. Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun forma giydiği Benfica, 3 puanı alır.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!