Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Real Madrid – B. Dortmund: Maç Sonucu 1 (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği de bulunan Real Madrid – Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Misli yazarı Onur Akpınar, temsilcimizin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Onur Akpınar’ın Yorumu

Dortmund, St Pauli karşısında zor da olsa kazanmasını bildi. Nuri Şahin'in lig performansı biraz eleştiri alıyor. Takımı devler ligine daha kolay konsantre oluyor. Real Madrid kupanın doğal favorilerinden birisi ve motivasyonları yüksek. Celta Vigo deplasmanından üç puanla dönmesini bildiler. Mbappe'nin güzel golü galibiyet kadar mutlu etti. Dortmund savunması bana güven vermiyor ve hataya çok müsait yapıları var. Real Madrid'in yıldızları burayı iyi işleyebilir. Real Madrid'in maça etkili başlayıp ilk yarıyı önde kapatmasını bekliyorum.

Sturm Graz – Sporting Lizbon: Maç Sonucu 2 (1.21 yerine 1.23)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Sturm Graz – Sporting Lizbon karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Sporting, liginin en iyi takımı olmakla birlikte Avrupa’da da hatrı sayılır bir gücü ve oyunu var. Kadro kaliteleri oldukça yüksek ve oyuncular çok formda. Sturm Graz ise lig aşamasında iyi bir durumda olsa da Şampiyonlar Ligi’ne iyi başlayamadı. Sporting karşısında direnebileceklerini düşünmüyorum.

AC Milan – Club Brugge: Maç Sonucu 1 (1.25 yerine 1.27)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan AC Milan – Club Brugge karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür’ün tahmini İtalyanların kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Club Brugge, Belçika Ligi’nde Gent’in gölgesinde kalan bir performansa sahip. Şampiyonlar Ligi’nde ise Sturm Graz deplasmanında kazanarak Milano’da rekabete ortak olmak isteyecekler. Milan, hafta sonu Hernandez’in yokluğunda Udinese karşısında tek gollü, zor bir galibiyet aldı. Erken gelen kırmızı karta rağmen savunmada hatasız olmaları önemliydi. Bu seviyede ilk iki kaybetmiş olmaları onları ateşleyecek en büyük unsur olacak. Zaten iç sahada yükselen bir performansa sahipler ve Belçika temsilcisi onlar için kazanmak adına uygun bir rakip.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!