Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Alba Berlin - Fenerbahçe: Toplam Sayı (Uz. Dahil) 158.5 Üst (1.46 yerine 1.54)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” ile “Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Alba Berlin - Fenerbahçe karşılaşmasında Misli editörü Bora Ünal, karşılaşmanın 158.5 Üst biteceğini düşünüyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Yorumu

Euroleague’in 3. haftasında evinde Kızılyıldız’a mağlup olan Fenerbahçe, Almanya’da galibiyet için parkeye çıkıyor. Temsilcimizde Olympiacos maçında sağ diz bölgesinden kötü bir şekilde sakatlanan Scottie Wilbekin ile lig maçında sakatlanan Marko Guduric kadroda yer almıyor. Alba Berlin’de ise uzun süredir sakat olan Malte Delow, Ziga Samar ve Matt Thomas’ın oynaması beklenmiyor. Koç Israel Gonzalez yönetiminde hızlı basketboluyla ön plana çıkan Alba Berlin, maç başına 78 sayı ortalamasıyla oynuyor. Eğer Fenerbahçe’yi yenmek istiyorlarsa bunun üzerine çıkmak zorundalar. Fenerbahçe ise son maçta 57 sayıda kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaratsa da maçın mutlak favorisi ve Kızılyıldız karşılaşmasını unutturmak için oynayacaklarını düşünüyorum. Kazanmak için de 80’in üzerine çıkacaklardır. Ben bu nedenle 158.5 Üst seçeneğini tercih ediyorum.

Haberin Devamı

Maccabi Tel Aviv - Partizan: Toplam Sayı (Uz. Dahil) 167.5 Üst (2.51 yerine 2.56)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Maccabi Tel Aviv - Partizan karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan German, karşılaşmanın 167.5 Üst biteceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

İki takım da salı günü ilk galibiyetlerini aldı. Yeni kurulmuş ekipler ve istiktar sorunu yaşabiliyorlar. Maccabi, Efes'i 90'ın üzerinde sayı atıp yendi. Partizan da zor da olsa Bayern'i mağlup etti. Taraf bahsi açısından her türlü sonuca açık bir maç. Ben yüksek skorlu bir maç bekliyorum. 167.5 barajından üst tercihini öneriyorum.

Shrewsbury - Exeter City: Maç Sonucu 2 (2.07 yerine 2.11)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” ile “Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Shrewsbury – Exeter karşılaşmasında Misli editörü Mustafa Irgıt, Exeter City’nin maçı kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Editörü Mustafa Irgıt’ın Yorumu

Ev sahibi, son maçta 10 kişi kalan rakibi Crawley karşısında 2-1 geriye düşse de karşılaşmayı kazanmayı bildi. Uzun bir aradan sonra galip gelseler de sahalarında 3 maçtır kazanamıyorlar. Konuk ekip ise son maçında Cambridge'i mağlup ederek çıkışını devam ettirdi. Toplamda 4 maçtır kaybetmiyorlar. Ev sahibi ekip son maçın verdiği moralle sahaya çıkacak olsa da Exeter favori. Konuk ekibin 3 puana ulaşmasını bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı