Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Lille - Real Madrid: Maç Sonucu 2 (1.38 yerine 1.42)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Lille - Real Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Real Madrid’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Şampiyonlar Ligi'ne Sporting mağlubiyetiyle başlayan Lille'de çok eksik var. Umtiti, Haraldsson, İsmaily, Mukau sakat. Gomez ise cezalı. İlk maçta Stuttgart'ı mağlup eden Real'de Mbappe, Diaz ve Ceballos sakat. Real Madrid deplasmanda kazanır.

Shakhtar Donetsk - Atalanta: Maç Sonucu 2 (1.50 yerine 1.53)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Shakhtar Donetsk – Atalanta karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Atalanta’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Shakhtar, ikinci haftada da İtalyan takımı ile oynayacak. Bologna karşısında savunma öncelikli oyun, beraberliği getiren unsur olmuştu ve Atalanta karşısında benzer bir oyunla sahada olmaları muhtemel. Atalanta’yı Bologna’dan ayıran en büyük unsur ise hücum alternatifleri ve Gasperini’nin Şampiyonlar Ligi’ne verdiği önem. Ayrıca bu maçın Almanya’da oynanacak olması Atalanta’nın galibiyetine yönelmeyi kolaylaştıracak bir unsur. Gasperini’nin ekibi güçlü oyun yapısı Shakhtar engelini aşacak niteliğe sahip.

Haberin Devamı

Girona - Feyenoord: Maç Sonucu X (3.30 yerine 3.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Girona - Feyenoord karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, mücadelenin berabere bitmesini bekliyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ınYorumu

Leganes ligin yeni ekibi ve düşmemeye oynuyor. Bu sezon sadece 1 kez kazandılar, son beş maçta da 2 puan alabildiler. Kadro son haftakilerden farklı değil, yine 3-4-3 oynamaları olası. Vallecano ise formda. İyi bir eylül ayı geçiriyorlar. Atletico Madrid ve Girona'ya yenilmediler fakat Girona maçında oyundan çıkan Chavarria forma giyemeyebilir. Hücum hattında zenginler. Kazanmalarını bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!