Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Manchester City - Inter: Maç Sonucu 1 (1,33 yerine 1.39)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester City – Inter karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

2023 İstanbul’daki finalin rövanşı niteliğindeki maçta ev sahibi avantajı kritik bir artı olacak Manchester City için. Guardiola’nın ekibi son ŞL’deki son 13 iç saha maçının 12’sini kazandı. Bu sezon lige de fırıtna gibi girdiler. Haaland 4 maçta 9 gol attı. Ake ve Oscar Bobb, City’nin eksikleri. İstanbul’daki finalde kupayı getiren golü atan Rodri bu maçla 11’de dönüyor. Konuk ekipte de Marcus Thuram bu sezon ligdeki 4 maçta 4 gol ve 2 asist üretti. Ligde evinde kazandığı son 7 maçta da gol yedi City, bu maçta da konuk ekibin gol bulma şansı yüksek ancak Manchester City 2 veya daha fazla gol atabilecek kapasitede rakibine. Ev sahibi ŞL’ne 3 puanla başlar diye düşünüyorum.

Sparta Prag - Salzburg: Maç Sonucu 1 (2.07 yerine 2.11)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Sparta Prag - Salzburg karşılaşmasında Misli Editörü Bora Ünal, Sparta Prag’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Yorumu

En son 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi’n katılan Sparta Prag, ligde oynadıkları hiçbir maçı daha kaybetmedi ve 7 maçta 16 gol bularak adeta gövde gösterisi yaptı. Şampiyonlar Ligi eleme turunda da sırasıyla Shamrock Rovers, FCSB ve Malmö’yü hiç kaybetmeden eledirler. Uzun süre sonra Avrupa’nın en üst liginde olmanın verdiği heyecanla Çekya temsilcisinin taraftarı önünde mutlak galibiyet için sahaya çıkacağını düşünüyorum. Son beş senenin beşinde de devler sahnesinde kendine yer edinen Salzburg ise eleme turunda gösterdiği performansla göz doldursa da savunmada yaptığı hatalar hiç de yabana atılır cinsten değil. Ligde oynadıkları son SK Rapid mücadelesinde de bunu bize gösterdiler. 41 yıl sonra ilk kez Avrupa kupalarının en üst kademesinde tekrar karşılaşacak olan iki ülkenin takımın seyir zevki yüksek bir mücadele vermesini bekliyorum ve Sparta Prag galibiyetini yakın görüyorum.

Haberin Devamı

Real Betis - Getafe: Maç Sonucu 1 (1.71 yerine 1.74)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Real Betis - Getafe karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Real Betis’in kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Betis ligde ilk galibiyetini hafta sonu ligin yeni ekibi Leganes karşısında aldı. Takım çok eksik. Isco, Carvalho, Bakambu, Juanmi gibi önemli oyuncular eksik fakat yine de bölüm bölüm akıcı hücum edebiliyorlar. Getafe ise tam aksine hücumda çok sınırlı, 4 maçta 1 gol atabildiler, rakiplerine de çok pozisyon veriyorlar. Ev sahibinin sahasında kazanmasını bekliyorum, maçın 2.5 gol altında kalma ihtimali de olası.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!