Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Galatasaray – Rizespor: Karşılıklı Gol Var (1,50 yerine 1.58)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galatasaray - Rizespor karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, iki takımın da skor üretmesini bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Galatasaray'da taraftarlar ile yönetim arasında özellikle transferin son günlerinde giderek artış gösteren bir soğukluk var. Takım bundan etkilenir mi? Sanmıyorum. Galatasaray galibiyetine verilen oran da bunu gösteriyor. Galatasaray 3 maçı da kazanırken göz dolduran bir oyun ortaya koymasa da normal şartlarda kazanır. Bu orana riski alır mısınız? Cevabınız "evet" olsa da Rizespor'un ters bir takım olduğunu göz ardı etmeyin. Kalede Lille ve Atletico Madrid'de de yer almış, Sheffield United'den kiralanan Hırvat Ivo Grbıc var. Rizespor direnebilir mi? Bu soruların cevabı elbette zor. Ben yine de karşılıklı gol olma ihtimalini aklımın bir köşesinde tutacağım.

Real Sociedad - Real Madrid: Maç Sonucu 2 (1.49 yerine 1.51)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Real Sociedad - Real Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, Real Madrid’in kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

İki takım da henüz istenen seviyeye gelemedi. Özellikle Sociedad’ın kaybettiği Le Normand ve Merino’nun yerini doldurması çok güç. Ancelotti’nin Real Madrid’i 10 dakikalık baskılarla bile her takımı yenebilecek kalitede. Madrid her ne kadar bu deplasmanda son yıllarda zorlansa da ben kaliteleriyle kazanmalarını bekliyorum.

Holstein Kiel - Bayern Münih: Karşılıklı Gol Yok (1.94 yerine 1.97)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Holstein Kiel - Bayern Münih karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul, karşılıklı gol yok tercihinde bulunuyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu

Ligin yeni ekibi Kielin hücum yönünde henüz oturmuş bir futbolu olduğunu düşünmüyorum. Buna karşı olarak ligin gediklisi Bayern'in geçen seneye göre daha iyi başladığı ortada sürücü koltuğunda Bayern'in olacağı maçta Kiel'in kaleye şut atması bile zor olacaktır. Bu maçta Kg Yok tercihine yöneleceğim.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!