Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Danimarka - Sırbistan: Maç Sonucu 1 (1.98 yerine 2.03)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Danimarka - Sırbistan karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, Danimarka’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Sırbistan, ilk maçta İngiltere'ye 1-0 yenilirken çok defansif oynamış ve etkisiz bir görüntü vermişti. Slovenya'ya karşı da Jovic'in son dakika golüyle beraberliği kurtardılar. Danimarka da hem İngiltere hem Slovenya ile berabere kaldı ama oyun olarak daha etkiliydi. Özellikle İngiltere'ye karşı galibiyete ulaşabilecek pozisyonları da vardı. Sırbistan yine temkinli oyunla maçı tutmaya çalışacak ama Danimarka'dan bu maçta ekstra performans bekliyorum. '1' tercihi ideal. İY/MS olarak 0/1 de denenebilir.

Şili - Arjantin: Maç Sonucu 2 (1.28 yerine 1.30)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Şili - Arjantin karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Arjantin galibiyetini öneriyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Şili topa daha çok sahip olduğu, ilk yarısında daha üstün olduğu Peru maçından 0-0'la ayrılarak Copa America'ya başladı. "Alexis Sanchez & Eduardo Vargas" hücum bağlantısı gününde değildi... Arjantin ise savunmasında sağlam durduğu, hücumda Lionel Messi önderliğinde gol aradığı Kanada karşılaşmasını Julian Alvarez ve kenardan gelen Lautaro Martinez'in golleriye 2-0 yendi. Savunmada "Cristian Romero & Lisandro Martinez" ikilisini izledik; Nicolas Otamendi son bölümde süre aldı. Enzo Fernandez hiç oynamadı, orta alanda Leandro Paredes tercih edildi... Şili ilk maçtaki puan kaybından sonra agresif olmak isteyecektir ama açıkçası, sahaya olumlu anlamda bir şey koyamadıkları için Arjantin karşısında bunu nasıl yapacaklarını kestiremiyorum. Arjantin maçın bir anında öne geçip, onu iyi koruyabildiğini hatta üzerine koyabildiğini Kanada karşısında gösterdi. Şili'ye de fazla geleceklerdir.

Peru - Kanada: Karşılıklı Gol Var (1.81 yerine 1.84)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Peru - Kanada karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, karşılıklı gol var seçeneğini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Grupta oynadığı ilk maçta, Şili karşısında maçın favorisi olarak gözükmemesine rağmen, maçın başından son ana kadar mükemmel bir savunma yapıp kusursuza yakın mücadele eden Peru beraberlik almayı başarmıştı. Rakipleri Kanada ise, turnuvanın sürpriz takımlarından biri aday olsa da ilk maçında Arjantin karşısında pek bir direnç gösteremedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Peru'nun bir sonraki maçta Arjantin ile karşılaşacağını düşündüğümüzde onlar da galibiyet için sahaya çıkacaktır. İki ekip de kazanıp iddiasına devam etmek istiyor. Yüksek orandan KG Var tercihi değerlendirilebilir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri