Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'de günün şampiyon tercihleri!

Misli'de günün şampiyon tercihleri!

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri!

Brighton – Manchester United: Karşılıklı Gol Var (1.30 yerine 1.32)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Brighton – Manchester United karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik’in tahmini karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağı yönünde.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Lige iç sahada aldığı zorlu Fulham galibiyetiyle başlayan Manchester United, çok iyi bir görünüm vermese de maçın belli aşamalarında etkili bir oyun sergilemişti. Brighton ise Everton’u deplasmanda 3’lerken bu sezon da rekabetçi olacaklarını göstermiş oldu. İki güçlü ekibin karşılaşmasında karşılıklı gol izleyebiliriz. Barcelona - Athletic Bilbao: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.48)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan “Canlı İzle” seçeneği bulunan Barcelona - Athletic Bilbao karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Bilbao sezona iyi başlamadı, Getafe karşısında sahalarında kazanamadılar. İkinci yarıda momentumu kaybettiler. Kaleci Unai Simon'un sakatlığı sürüyor. Ev sahibi ise açılış haftasında Valencia'yı geçti. Lewandowski yine başroldeydi, golden sonraki 15 dakikada hakimiyeti kaybetseler de maçı kapattılar. Maçta sakatlanan Balde'nin sakatlığı ciddi değil. Barcelona - Bilbao maçları her zaman elektrikli, tansiyonu yüksek olur fakat kalitesine rağmen Barcelona'nın kazanmasını bekliyorum. Tottenham - Everton: Maç Sonucu 1 (1.23 yerine 1.25)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Tottenham - Everton karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Tottenham, sezona deplasmandaki Leicester beraberliği ile başladı. Skorer sağ beki Porro ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı Kuzey Londra ekibi. İstatistiklerin hemen hemen tamamında üstünlerdi ama maçı koparamadılar. Everton, evinde Brighton’a 3-0 mağlup oldu ve hayal kırıklığı ile açtı sezonu. Young da kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. İşleri zor bu sezon. Takımın yıldızı Onana’yı da sattılar. Bu deplasmanda tutunamazlar. Tottenham kazanır. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!