Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'de günün şampiyon tercihleri!

Misli'de günün şampiyon tercihleri!

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri!

İspanya – İngiltere: Karşılıklı Gol Var (1.85 yerine 1.88)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İspanya – İngiltere karşılaşmasında Misli yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Yorumu

İspanya turnuvanın en güzel futbol oynayan takımı olarak bu finalin favorisi. Hem orta saha kurguları muazzam bir uyum sağladı hem de kanatlardan çok akıcı bir görüntü çiziyorlar. Rodri, Ruiz ve Yamal’ın formları en üst seviyede. İngiltere ise tarihinde ilk kez Londra dışında bir şehirde final oynayacak. 1966 dünya kupası dışında ilk kez büyük bir turnuva kazanabilirler ve bunlar İngiltere için önemli motivasyon sebebi. Watkins ve Palmer da Southgate için önemli opsiyonlar olduklarını kanıtladı. Karşılıklı gol olma ihtimalini yüksek görüyorum. Oranı da oldukça iyi.

Vasteraas – Norrköping: Maç Sonucu 1 (1.57 yerine 1.60)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Vasteraas – Norrköping karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, karşılaşmadan Vasteraas’ın galip ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Vasteraas kötü oyununu toparlamış gibi bir hava çizmeye başladı ve son iki maçta sahada ne yaptığını bilen bir takım vardı. Norrköping tamamen oyun disiplininden koptu ve artık hocaları Andres Alm’ın koltuğu da sallantıda. Vasteraas’ın bu son darbeyi vurabileceğini ve yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

Hacken – IF Elfsborg: Maç Sonucu 1 (1.82 yerine 1.85)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Hacken – IF Elfsborg karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, sahadan Hacken’in galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Ligin güçlü ekiplerinden Hacken, hafta içinde Avrupa mesaisine başlayan Elfsborg’u konuk ediyor. Elfsborg, geçen sezon sergilediği iyi performansın uzağında ve kadro kaliteleri iki kulvarı birden götürecek seviyede değil. Deplasmanda çok ciddi bir gol problemi çeken Elfsborg’un, Hacken’e direnebileceğini zannetmiyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!